reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Matusia ależ ta Twoja córcia zmieniła image :D Super ;)
Ypra jaki z Krzysia już doroślak...a jaka superowa koszulka na drugiej fotce...
Futrzaczku ale chłopcy mieli radochę :)
don Franek jest przesłodkim mężczyzną malutkim :)
Lepi córcia jest przeurocza... oj będą się faceci za nią uganiać, będą....

Wszystkie majówczątka są kochane i śliczne !!
A to mój Kuba :)
P1220309.jpgP1220266.jpgP1220268.jpgP1220293.jpg

ypra - świetne fotki, Krzyś najbardziej mi się podoba na drugiej:-), no i tata pewnie dumny, gdy synio w takiej koszulce biega:tak:
matusia - cóż za eliksir na porost włosów Majce zaaplikowałaś:-D:-D:-D, do twarzy jej w tej burzy włosów (aż dziw, że nie zdejmuje, moja Zosia każdą spinkę wyczai...)

majowa - ale Kuba wyrósł!

Witam. Nadrobiłam zaległości :) Ale ten wątek się miło nadrabia :)
Majowa odpadnięty Kubuś strasznie mi się spodobał J No i wydoroślał chłopak
ypra Krzysia to nie poznałabym o mało… Ależ się chłopak zmienił! Jaki śliczny!
Matusia fryzurka pasuje Majce.Wygląda jak Barbie J
Futrzaczku super chłopaki! A urlopowicz na krześle wygląda bosko! J
Alex Oluś to prawdziwy przystojniak! No i ten uśmiech J I karmienie gołąbków sprawiało mu radość-to widać J
lepi Zosieńka to już też duża pannica. I widok zoo najwidoczniej ją zainteresował
jaipur widzę,że chłopaki się dogadywali J Tylko z tymi czułościami było gorzej ;)
jolek odpadnięty Iguś wygląda słodko. I te fontanny też go widać zachwyciły. A w ogóle to przystojniak z niego! I lowelas J
Vi Emma na podłodze też słodziuchna! I jak urosły obie kobietki nam!
styna Nadia to prawdziwa modelka! Widać zabawa na placu zabaw była na całego!
Bubbles Filipek super wygląda! I jak dużo potrafi wytłumaczyć po swojemu J
Paula jaki młody przystojniak!
mojeszczescia ale przystojniak z Oskarka J
agacio Franek na koparce! Super!
Chciałam jeszcze obejrzeć Polkę, ale zdjęcia mi się nie wczytują.Nie wiem czemu…
I spotkania udane! Jak miło!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry