reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

krotki zapis wizyty.
DSCN8208.jpgCześć cioteczka ;-)) DSCN8222.jpg o kuźwa, to ten gość, trzeba chrupki zjeść bo mi zaraz zwinie!
Po chwili jednak pojawił się wspólny temat- nocnik, okazało się, że lejemy do tego samego.W związku z zapanowała radość a nastepnie walka o nocnik.DSCN8210.jpgDSCN8212.jpg

Ale po zlokalizowaniu okna bakonowego powstał pomysł.P8230891.jpg Stary, może bysmy...DSCN8219.jpg wyszli stąd na balkon? hm, ale myślisz, że to przez szybę się da?P8230895.jpgHm, nie jednak coś nam nie wychodzi.
Może inny sposób?P8230897.jpgChwilę potem, gdy mamy piły kawkę...DSCN8225.jpg goście sobie sami organizowali miło czas , po męskuDSCN8227.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
He he no to chłopaki sobie plan obmyślili:p A kto końcową walkę wygrał? Jak zawsze super się prezentują. Uwielbiam te "historyjki" z nimi :):*

jolek DSCN8228.jpg juniorek się rozpłakałm bo chciał Staśka ukochać, tylko on jak widac poległ.Mama musiała zdjąc Prezesa z kolegi, bo wstyd.

Ostatnia edycja:
laseczki jakies dzikie u Staśka w haremie.Latały jak kot z pęcherzem
DSCN8239.jpgWięc trzeba było dalej kontynuowac czułości koleżeńskie P8230912.jpgP8230913.jpg
Na koniec dla pokrzepieniaStasiek postanowił zjesć parę kamieni P8230921.jpgi nakarmić kolegeP8230933.jpg

Ostatnia edycja:
He he mi się coś wydaje że Prezes to bardziej terroryzował Staśka niż przytulaski urządzał, za to Stachu się kamieniami chciał odpłacić:)

Imprezka pierwsza klasa. A Juniorek rzeczywiście jakby chciał kolegę sterroryzować (przynajmniej tak wyglada to na zdjęciach) hehehe:) Chłopaki są świetni:)

reklama
Junior przedni, zupełnie mi moją starszą przypomina, ujeżdżającą kolegów :-D Mnie zawsze przerażają samodzielne zabawy dzieci do lat 3 :-D Strach się bać :-D

Do góry