reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Styna - Nadia - mała slicznotka rozrabiarka - kochana :***

Jaipur - ta biala kanapa i czekoladowe ciasteczko ..i czekoladowe łapki! aaaaaaaaa!!!!
Juniorku jak dobrze, ze u babci jestes :happy::rofl2:

Jolek - Igus
jaki atleta!:-D w rajtkach :**

My tez chodzimy na plac zabaw :))

Zobacz załącznik 480071Zobacz załącznik 480069Zobacz załącznik 480072Zobacz załącznik 480068Zobacz załącznik 480066

Jemy ogrodkowe malinki i poziomki -.. mmmm .. :

Zobacz załącznik 480073Zobacz załącznik 480074Zobacz załącznik 480075

'Pijemy' piwko - az sie oblizujemy!

Zobacz załącznik 480076

Pod prysznicem jest super zabawa!

Ostatnia edycja:
Fajny basenik ma Polcia:) Zdjęcie z poziomką (to trzecie ) rewelacyjne!!!!!!!!!!!!! I następną matka do sprzątania zagoniła:p A jaką szeroką zjeżdżalnię macie..ciotki grupy tyłek by się zmieścił :)

Mojeszczęścia
nie wiem czemu...ryczy.Mama mi radziła żebym najpierw z nim się pobujała,ale też nic to nie dało:(

Maja Polcia ślicznotka jedna, jakie śliczne włoski.

Jolek od znajomych synek też nie lubi huśtawek ryczy nie da się włożyć (2latka) no ale jak był malusi to sie dużo bujał w tych huśtawkach dla maluchów. Nadia jak była malusia nie lubiła a teraz z daleka się śmieje jak widzi huśtawkę.

reklama
Jaipur, biała kanapa i ciastko - aż mnie dreszcze przeszły:) Całe szczęście, że to u teściowej:) Junior mógł poszaleć:)
Jolek, strój gimnastyczny bombowy!:) A huśtawką się nie przejmuj. U nas kiedyś był szał na bujanie, a teraz nawet nie spojrzy.
Styna, to teraz już czarownice nie latają na miotłach tylko jeżdżą na odkurzaczach?:)
Maja, o Polci nic nie napiszę, bo mi słów brakuje:)

Do góry