reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Mila Oleńka prześliczna:-)
Ewcia no! Co tam mu dajecie w tym kieliszku hmmmm?:szok:;-):-D synuś uroczy
Martusia ależ przystojniak:szok::tak:
Stynka piękności jak zwykle uwielbiam Nadinkę, a Ty kochana laska jesteś niezła!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Chłop jak dąb:-) śliczny a jaki pyzaty:-) a te ząbki prezentują się pięknie!!!

Ania śliczny Daruś i jak wydoroślał i mam wrażenie czy schudł troszke??
Milla śliczna Olinka
Ewcia no to się chłopak nadmuchał:-D:-D:-D śliczny i jaki elegancki.
Martusia :-)śliczny Kubuś jaki model mały

Zobacz załącznik 462541Zobacz załącznik 462542Zobacz załącznik 462545Zobacz załącznik 462546Zobacz załącznik 462547Zobacz załącznik 462548Zobacz załącznik 462549Zobacz załącznik 462550Zobacz załącznik 462551

Styna,a Twoja mała... ah... już nie taka mała:sorry:
słodziutka:tak: i widzę tak samo jak mój do psiaków ciągnie:-) a ty gdzieś wlazła na tę huśtaweczkę:-D
i nie bawcie się w swatki, dzieci same wybiorą z kim będą:-D

Cudowne Majówczątka, aż trudno się od nich oderwać :-)

A oto roczny Krzyś: IMG_5686.jpgP1050698.jpg

P.S. Aparat uratowany za 2 stówki.

Martusia tak dorośle Kubuś wygląda.

Styna
pięknie pięknie wyglądacie a Nadia taka kochaniutka:)

Ypra Super Krzyś wygląda.A on jeszcze ulewa,że z pieluszką śmiga ???

Mojeszczęścia ale przystojniak...Tort śliczny a i prezenty fajne.Od razu widać że urodziny udane. Super masz chłopaków:)

mojeszczęście super impreza :-) Vika ma ta samą ciuchcię... super sprawa :tak:
Ypra Krzys widać szczęsliwy :-) super!

a tu trochę Emki bo jeszcze na forum nie wstawiałam (leniwa jestem :-p )
oczywiscie za dużo zdjęć nie mam bo tylko ja miałąm aparat i nie miał kto zdjęć robić :-(
a też dzużo czasu dzieciaki spędziły na dworze bawiąc się :-)
a na jednym zdjęciu widać jak mamusię obsiadły moje kochane sroczki :-p
aha a tort mój własny ...
DSCF1315.jpgDSCF1282.JPGDSCF1276.jpgDSCF1330.jpgDSCF1397.jpgDSCF1424.jpgDSCF1376.jpg

Ostatnia edycja:
Ewcia tak same wybiorą ale wiesz szczęściu trzeba pomagać:tak:;-)
Ypra śliczny Krzyś, jaki wesolutki:-)
Mojeszczęścia super zabawa się udała:-) przystojniaczek
Kamcia jaka kochaniutka, bosko w tym stroju wygląda:-)

Ypra Krzyś jaki już duży. I w dodatku jaki uroczy:-)
Moje szczęścia tort śliczny, imprezka widać super była, Oskarek śliczny!
Kamcia piękne te Twoje laseczki! Tort również piękny, zdolna jesteś kobietka:) Emci włoski pięknie urosły.

reklama
Do góry