reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Jaipur, Gag podzielam zdanie dziewczyn, przystojniaki dwa, widać, że się świetnie dogadują. a Juniorek faktycznie wychudł, identyko jak moja Kluska-już nie Kluska, ale nic dziwnego jak się zapitala po podłodze z prędkością światła:-D
Majowa śliczny, taki wiosenny :)

reklama
dziewczyny chciałam Was przeprosić że tak rzadko udzielam się na tym wątku. ale zawsze zaglądam i podziwiam nasze maluchy. są wspaniałe. każdy maluch ma w sobie coś co go wyróżnia, co przyciąga uwagę.

Majowa ale fajnego masz blondaska:-)
Jaipur chłopaki poszaleli widzę, super ekipa, Jagódka niestety nie może bawić się w piasku, zjada i zabraknie dla innych dzieci:-D
Aina Jaś jak zawsze cudownie naburmuszony:-)
Jolek ale Igor ma motor kapitalny jaki z niego urodzony motocyklista:-)
Persefona loczki się u was kręcą zawodowo;-)
Karolqa córcia prześliczna Ci rośnie:-)
Futrzaku prześliczne fotki łobuziaków a jak się tulą, aż się ciepło robi:-)
Lepi masz najbardziej miniaste majówczątko na forum, chacha ale się uśmiałam, kapitalne:-D
Styna Nadia uśmiecha się całą buzią i oczami, taki promyczek radosny:-)

Troszkę nadrobiłam, na resztę zabraknie czasu. Przypomina się Purchawka, dawno tu nie zaglądała a zaraz roczek stuknie, także wypada ;-)

Ulubionym zajęciem jest samodzielnie ubieranie
w mamy spodnie
DSC_0143j.jpg
w kocyk
DSC_0206.jpg
gotowa do wyjścia
DSC_0135.jpg
ciasteczkowy potwór
DSC_0255.jpg
DSC_0280.jpg

Jagodzia ale wyrosłaś:tak: Hope widzę spineczki przypinasz bo włoski piękne, a i schudła trochę pannica;-)

o tak wyrosła nam Jagódka, śliczna jak z obrazka, włoski urosły, najśliczniejsze to zdjęcie z buźką umorusaną:tak:

reklama
Jagodzia ale wysmukla kibic! :D
Faktycznie Jagodka sie wyciagnela, moja Polcia tez, ale chyba nawet bardziej spadla ze swoich faldeczek ,,,
Purchawka sliczna! :)

Do góry