reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Żelka co za przystojniak, u nas wózek sklepowy też jest super tylko trzeba pilnować aby nie za blisko półek podjeżdżać bo wtedy wszystko musi złapać i zrzucić no i dyskutuje straszne.
Don jak dorośle Franek wygląda w tym kaszkiecie. Słodziak
Karolka ​ale zdolniacha jak ładnie już chodzi.

reklama
wszystkie dzieciaczki śliczne !!!!!!!!!!!!!!!

a to mój maluszek na placu zabaw pod szkoła Allana

dsc01847.jpgdsc01849.jpgdsc01858.jpg

Żelka zakochałam się................:zawstydzona/y:;-) Przesłodki, zakupy mu się podobają co? Buziaki dla przystojniaka:****
Mojeszczęścia ależ masz pięknotka:tak: wiesz nie obraź się ale wyobrażałam sobie Ciebie jak szarą myszkę a tu proszę...... niezła szpryca jesteś:tak:
Don i wszystkie dziewoje Franka:-)
Karolq Boziu to już nie jest dzidziuś to panienka:-)

Pokaże Wam moje dziecię jak wstało z drzemki tatuś cykną fotkę:-D:-D
mn.jpglk.jpg

Ostatnia edycja:
Ilez slodkosci!

Tymek
niezly zawadiaka w tych okularkach a Franek i chrupkiem i spojrzeniem powala!
Karolq naprawde trudno uwierzyc, ze Zuzia juz sama zasuwa - slicznie ;))
Mojeszczescia - synek fajniutki, ladnie stoi w bucikach :)
Agacio no ja sie zadurzalam we Franku! ciiiudownyyyyy :* ramionko zjadam! :p

reklama
Do góry