reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

futrzaczku zgadzam się z Agacio.. ostatnie zdjęcie jest najlepsze!!!! śliczny chłopak
Alex.. ta czuprynka i te oczy powoalaja mnie na maxa!!! normalnie napatrzeć się nie mogę :-)
paula super :-) azadroszczę sniegu :-) i takiej wyprawy,.. ps mamy taka samą czapeczkę :-p

reklama
futrzaczku piękna sesja. cudowne zdjęcia. cudowny chłopczyk. P.S. garniturek na chrzest mieliśmy prawie identyczny :-D

paula widać wyprawa udana. dzieci nawdychały się zdrowego powietrza. :-)

alex śliczny uroczy chłopczyk. ma niepowtarzalną urodę.:-)

Paula super focie:) Widać ferie wykorzystane w 100% i żadne mrozy Wam nie straszne:)

Futrzaczku
SZOK!!!! Co za przepiękne zdjęcia!!! Chcę je wszystkie i tego modela też poproszę:):):)

paula, jaka ekipa wielka i to z pewnością nie cała jeszcze. Ważne, że wyjazd się udał, a Bartunio nawdychał się świeżego powietrza, bo taki zadowolony.

Futrzaczku, sesja czaderska. Wspaniały pomysł - już widzę jak dorosły Fifuś pokazuje te zdjęcia żonie :-D, a żona mówi, że ma wspaniałą mamę że Mu taką pamiątkę zrobiła :-). Ja to ale mam wyobraźnię, swoją drogą zawsze tworzę jakieś obrazy, niejeden scenariusz już napisałam, chyba się z powołaniem minęłam :-D.

Paula tylko pozazdrościć takiego urlopu najpierw morze a potem góry. Super zdjęcia.
Futrzaczku Filipek czaderski, przepiękna sesja sama bym chciała zrobić Oliwierkowi podobną, chyba będę musiała w końcu iść do fotografa.

obejrzalam chyba ze 20 stron do tylu,chetnie ukradlabym te wszystkie dzieci dla siebie :-):-D same slodkosci!

no i przypominamy sie po 100 latach nieobecnosci - Oski rajstopowski ;)

ii...przerpaszam i obiecuje poprawe w wymienianiu kazdego maluszka z osobna :zawstydzona/y:

Załączniki

• 004.jpg
    004.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 47
  • 006.jpg
    006.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 014.jpg
    014.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Sylwia Oski ma słodkie rumieńce:) Zazdroszczę tej przyjaźni z psiakiem, mój kundel jakiś dziwny jest!!!!

Do góry