reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Jolek łóżeczko jest obniżone, ja sama nie wiem jak ona się tak wyprostowała bo normalnie ma zęby na wysokości barierki:szok:
Poziomki to jest w klubie malucha
Basiekkk oj to już jest łobuziak:-D

reklama
A to i my się pokażemy trochę :)
P1150048.jpg daj buziiiiiiii mamo!
P1220154.jpg dostałem gary od dziadka i moge grać już nie tylko na nerwach :p
ola_mała.jpg a to ja jakieś 15 lat temu :-p:-p :-D:-D:-D

Ja liczyłam że powiecie że Tymko podobny do mnie a tu nic :-D:-D... kurde Matusia tak mi dała z tymi zdjęciami do myślenia że nie wiem :/ Jakoś tak się nieswojo czuje

styna...na pierwszym zdjęciu - Nadia jest bosssska!!!!! widać,że dziewczyna jest komunikatywna - szybko się skumplowała ;-)

żelka - Tymonek ancymonek jest słodziachny! A Ty też byłaś śliczną dzidzią :-)

Żelka, Młody słodziuchna mina na pierwszym zdjęciu - jakby się z Tobą przekomarzał. Do zespołu się nada, będzie koło Jagodzi walił w bębny :-).

Żelka, nie można dać się zwariować, bo gdybyśmy przed wszystkim uciekali, to byśmy z domu nie wychodzili i po ciemku siedzieli. Zawsze czymś nas straszą.

reklama
Do góry