reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
małe poziomale do schrupania!! chciałabym mieć w wannie przez jeden wieczór takie urwisy(dłużej to nie wiem..:rofl2:)

Jagódź rozumiem już w reklamach kasiorę trzepie na nowe zabawki?;-)(dla mamy)

poziomki, wreszcie widzę poziomeczki razem, tak chciałam, żeby porównać je i to zdjęcie w wannie nadawałoby się, gdybym tylko je odróżnić umiała. Są superaśne. A te różowe pomponiki która ma? Czy ta gryząca ręcznik papierowy, to ta sama , co na ostatnim? Świetne są.
Hope, super ujęcie Jagodź za flachą.
styna, ale Nadia w szoku, że stać Jej kazali. Słodko pozuje tu jak leży na brzuszku, aż oczka mruży.
jaipur, Junior jaka noga konkretna:tak:. A jak tamten leży jak taka ciućma i się daje, to niech go leje!:-)
gag, ale zaradni koledzy. Jak stoją twardo oboje. Z tego samego miesiąca są?
Kamcia, Vi ale wyszczuplała. One są takie niemożliwe, ze jeszcze trochę i zawojują niejednym placem zabaw. Już widzę jak będą rządzić. Siła sióstr!
milla, ach te włoski Oleńki takie długie... A wózek mam identyk.
ypra, świetnie wygląda Krzyś na nocniku - taki skupiony. A jaki zapas pampersów widziałam:szok:.
Futrzaczku, te Twoje dwa pysie jak zwykle roześmiane.
sylwia, ale Oskarito Ci szybko rośnie. Chyba dawno Go nie widziałam. A pies też ładny, a zachowuje się jakby kupkę wyczuł. Bedzie Oskarek mógł jeździć konno niedługo.;-)
Jolek, jaki dobry Pan, nawet marchewką się z przyjacielem dzieli:-D.
Bra, Lenka prześliczna księżniczka, aż mi mowę odjęło.:tak:

No to teraz my się przypomnimy :

IMG_0392.jpgIMG_0413.jpg Sylwestrowo

IMG_0810.jpgIMG_0817.jpgIMG_0828.jpgIMG_0811.jpg Wygłupy z Matim i z dziadkiem

IMG_0868.jpgIMG_0940.jpgIMG_0941.jpgIMG_0953.jpg Kilka wybranych z sesji ciotki.

Ostatnia edycja:
matusia....Maja ma śliczne oczęta. sesja z bratem - super! a zdjęcie w okularach - po prostu wyyymiata!!!!:-D
a kolega Stasia to Juniorek ;-)więc odp. na Twoje pytanie brzmi, tak - są z tego samego miesiąca ;-)

reklama
Do góry