reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

sliczne dzieciaczki :* buziaczek dla kazdego, pieknie raczkuja, ladnie jedza :D no i zachwycaja mnie te dziewczece kokardki, spodniczki "baletnice" :tak::-) same slodkosci!!

a to najlepsi kumple :
https://www.youtube.com/watch?v=GJGrsk1iN2I

no i przesylamy usmieszek do naszych majowych ziomali:D
001.jpg

reklama
Lenonku jaka jesteś cudna!!! Spódniczka piękna, prawdziwa modelka nam rośnie, ciocia całuje:tak:
Igorek jaki przystojny, fajowsko dzieli się marchewą z przyjacielem. Fryz czaderski:-D
Sylwia filmik superancki, Oskarek pięknie się uśmiecha, słodziutko z tym piesem:)

Laseczki dajcie jakieś filmiki z Waszymi bąbelkami

Sylwia no widać się "dzieciaki" zaprzyjaźniły:) Super:):)

Agacio pies marchewkę wcina ale tu był wystraszony bo ja mu zabroniłam ruszać:)

Basiekk
nie mam konta na youtube więc nie mam jak wstawić filmiku

Joluś na co czekasz- zakładaj :tak:Albo jak chcesz dam Ci moje dane na PW i wstawisz na moje konto , mam ukryte:tak:.
Toć to zobaczyć Igorka w akcji, byłoby super :-)

reklama
Do góry