reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Tak ciąga się za włoski zawsze ja pije mlesio i zasypia, az mnie ciarki przechodzą bo robi to na prawdę mocno i się dziwię, że go to nie boli. Zgadza sie jak ma spineczke to rzeczywiście wygląda jak dziewczynka i zawsze wtedy mówię do niego "moja dziewczynka":-D

reklama
Ania Daruś złotowłosy normalnie po mamusi:tak: zdjęcie na fotelu świetne mina czaderska:tak::-D

A ja pokażę Franka w kąpieli tatuś fotki cykał:tak:
v.jpgx.jpgz.jpga.jpgc.jpgs.jpg

Futrzaczku uwielbiam Twoich chłopaków:):*

Basiekk Marti słodka. Gołe nóżki są the best!:)

Alex oj dziewczynka dziewczynka z Oliwierka w tych włoskach. Cudeńko małe:)

Ania Daruś minki robi bezbłędne:)Widać,że się do czworakowania przymierza:) Buziak od ciotki i piąteczka od Igusia:)

Agacio widać że Franek lubi się kąpać:)

Ostatnia edycja:
młoda ale przystojniaczek w muszce
gag Stasiu widzę,że już konkretny zawód obrał,po co ma być jakimś strażakiem.I fałdki posiada:-)
basiekk
szałowy fotelik:-D i to spojrzenie
agacio na 3 fotce zapowiada się niezły podrywacz;-) no i to boskie ciało!:-)

Ostatnia edycja:
Basiek slodka mala a otatnie zdjecie super;)

Futrzaczek fajnych maz tych chlopakow a jaka zabawe w chowanego sobie wymyslili;)

Alex sliczny;P jakie to niesprawiedliwe ze chlopak ma tak bujna czupryne :p ja tak juz chce kitki malej robic ale nie ma z czego:-D

Ania maly jest boki:p a co on tam tak zajada:p

Agacio oj tak kapiel jest super ektra:p

Ale super , że tak dużo zdjęć:)
Futrzaku Twoje chłopaki wymiatają, w ogóle zazdraszczam Ci jedna kobitka i 3 chłopów :-DFilipek cudnie się śmieje, a Szymcio widać brata uwielbia:tak:
Alex Oli dziewczynka jak nic:-D, taki ślicznota, że normalnie mam szczękę na podłodze:-D
Ania Daruś extra minki robi, widzę jak moja Marti uwielbia komórki i piloty, nie ma lepszych zabawek, pięknie siedzi przystojniak:tak:
Agacio widać Franuś kąpiele uwielbia, cudnie się uśmiecha kochany*:tak:

reklama
Do góry