reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Sylwia czadowe to zdjęcie w garnku :-D, Osio jaki elegancik:)
Majuś Polunia moja * jakie ona ma piękne oczka:tak: cudnie wygląda po tą choinką. A mamusia wygląda tak, że szał ciał normalnie:-)

Ostatnia edycja:
Maju Polcia aż szaleństwo w oczach miała na widok tylu prezentów;-):-D śliczotka nasza kochana :-) a Ciebie nie lubię bo zarombistą laską jesteś;-)

No,w końcu nadrobiłam nasze piękności majowe. Zaczynamy :cool2:
Majowa widać, że czekoladka smakowała :)
zonka Miki zadowolony z prezentów,to widać :)
sylwia przygotowania do zimy idą pełną parą :)
86ania86 Daruś w wersji Mikołaja jest prześliczny :) a i widać zainteresowanie choinką :)
jolek Igorkowi wypad do kina wyraźnie się podobał. I czołg chyba też :)
Hope śliczne siostrzyczki :) a Jagódka zadowolona z nauki raczkowania
Bubbles wspaniałe zdjęcia chłopaków.Szczególnie te mikołajowe :)
jaipur prezes w wiadrze no no no :) super! I po grzańcu również :p
bra przepiękna prima balerina :) no i mikołajek też :)
styna ząbeczki śliczne i Nadia w kubusiowym świecie,ach :) No i ten króliczek-miodzio!
mycha Nikolka cudnie wygląda z tą spineczką :)
ypra Krzysiowi najwyraźniej łóżeczko smakowało :p
poziomki Duduś i Lela są super! I jakie pulchniutkie :p
Julisia śliczny uśmiech Elizki :D
wisienka twoja Nadia ile ma już ząbków! Ślicznie się uśmiecha :)
Futrzaczku Filipek cudnie się śmieje jaki z niego przystojniak rośnie :)
Agniieszka co ten Iguś tam wcinał? Fajne zdjęcie :)
mila widać,że Oleńka rwie się do raczkowania :)
mloda Tymuś po prostu lubi dzielić się z kotkiem :p
basiekkk Martynia to śliczna księżniczka :) i widać,że zadowolona z prezenciku :)
aina Jasiek to czysta mamusia!
karolq Zusię wyraźnie interesowała choinka :)
Mijusia świetne zdjęcie!Mój M jest takim rodzynkiem po latach i świetnie dogaduje się ze starszym rodzenstwem
Alex twój to jest gwiazdor TV!Zobaczysz,że zrobi karierę medialną z tymi dużymi oczętami :) A prezent od babci najwyraźniej się spodobał :)
Kamcia twoje córeczki to prawdziwe aniołki.W wersji Mikolajek wyglądają cudnie!
sylwia no no cóż to za przystojniak? P.S. Dziecko chciałaś ugotować? :p
Maja Polcia najwyraźniej była zainteresowana rozpakowywaniem prezentów :)

Co za słodki skrzacik pod choinką. Super Polcia wygląda. A ja chciałam trochę naprostować bo ta kobitka na zdjęciach to chyba Majki siostra:)

reklama
Młody śpi więc udało mi się w końcu zgrać fotki z aparatu..

dziu 005.jpgkisiel fisiel:)

dziu 027.jpgdziu 052.jpgdziu 054.jpgdziu 058.jpgdziu 075.jpgdziu 082.jpgdziu 087.jpgdziu 090.jpgdziu 095.jpg

Do góry