reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Ancia ojej jakie ciacho fajne:) Daruś biedny tylko popatrzeć mógł. Ślicznie razem wyglądacie :)

Alex oj ząbki widać, A w tej czapie jaki przystojniak :)

Obiecałam sobie ostatnio,że nie zaniedbam tego wątku i co? Znowu musiałam nadrabiac..ehhh :dry:
86ania86 Daruś wyraźnie zainteresowany słodkim misiem :)
Alex twój Oliwierek to wygląda w tej czapie jak mały skate ;)
Poziomki te twoje truskaweczki są śliczne :) A najstarsza kropka w kropkę za mamusią
zonka mój mały lubi się kąpać w takiej samej pozycji-na pływaka :D
styna jaka cudna myszka Minnie :)
lepi świetna koszykarka! :) i myszka również :)
paula ostatnie zdjęcie mnie powaliło: spojrzenie typu: co jest? :)
karolq ona tak sama wstała?! w szoku jestem
julisia słodkie rodzeństwo
jolek ślicznie Igorowi w niebieskim..i on też tak sam wstaje?!
Agniieszka foch jest świetny :D
Majowa słodkie pultaski ma Kubuś :)
emikaa Oskarek ma piękny uśmiech :)
mloda widać,że fajnie było na basenie :)
wisienka jakie fajne córcia miała krótkie spodenki!Wygląda bombowo :)
agacio ślicznie wygląda Franuś z mamusią :) i te różowe okulary-bosko!
sylwia Oskarkowi chlebek smakował,nie ma co :)
don_kichot ale mały akrobata z Franusia :)
bra spineczka wymiata :p
Matusia widać,że piesek czuwa nad maleństwem :)
mandrzejczuk mamy takie same rajstopki i takiego samego psa.Powiedz jak on tak spokojnie leży?Bo moja psina staranowałaby ze szczęścia Remika ;)
Futrzaczku jak mały ładnie butlę trzyma :)
Maja Polcia świetny ma kącik zabaw :p
Kamcia to ci Viki zrobiła psikusa.Dobrze musiałam się przyglądać,żeby ją dojrzeć na tym zdjęciu :p
czarna słodziak

zonka ale Twój Synio śliczne minki strzela. Jakie fajne zdjęcie w wodzie i z bułą, a marchewkę jak ogląda badawczo...W czapie wygląda bosko i ze skarpetką w ząbeczkach też cudnie. Śliczny chłopak i już!
Poziomeczko śliczne te Twoje poziomeczki. Wszystkie cztery. Piękne dziewuszki a najmłodsze jakie fajne pulpeciczki. Do całowania masz aż 4 policznie a nie tak jak my tylko 2 :) A tatuś jaki musi być szczęśliwy - same kobietki w domku :) Raj dla każdego mężczyzny :p
Alex o Oliwierku to ja już chyba wszystko napisałąm co mogłam. No kocham go, kocham po prostu!!!! A te oczka ahhh:) BOSKI
Ania jakie smakowite ciacho na to półrocze ma Daruś. Mniam! Mały przystojniaczek z niego :tak:

zonka, tyle zdjęć sypnęłaś, że nie pamietam już ich :-D, tylko to ze skarpetką mi w pamięć zapadło. super chłopak!
poziomki, małe są zarąbiaste. Taka byłam ciekawa jedynych bliźniaczek majowych! Szukaj tego kabla, poproszę św. Antoniego o pomoc :-).
alex, Oli jak zwykle czaruje.
86ania, a skąd Daruś ma taki super tort? Ale zapatrzony w niego :-D.

A tu Majusia w krzesełku po bracie. Idealnie Jej pasuje. Ona siedzi, a ja spokojnie robię coś w kuchni.
P1070456.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry