reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Persefona masz śliczne dzieci. Mały informatyk Wam rośnie :tak:

Agnieszka mały ślicznie siedzi, pozazdrościć

Ostatnia edycja:
zonka Mikołajek rozbrykany a łapciami macha z prędkością światła,:-D pięknie siedzi a zdjęcie z serową brodą wymiata:-D

Agniieszka brawa dla Igusia:-)

Persefona mały internauta Ci rośnie;-) przepiękny ma uśmiech córusia przesłodka jak aniołek:tak:

Persefona dzieciaki masz przecudne!!

A mnie w końcu udało się uchwycić zębolki mojego łobuza! P1180413.jpgP1180416.jpg

Ostatnia edycja:
salsera, ale Ci się chłopak udał. Ślicznie wygląda na basenie, te oczka jak dziewczynka. A byliście już na termach? Ciekawa jestem jak tam jest.
marzena, On wcale nie jest taki jak Twoje podpisy pod zdjęciami. Na drugim ma tak słodką minkę, że ten podpis nie pasuje. Przeż to aniołeczek w ludzkiej skórze.
Hope, Jagoda na modelkę! Wszystkie zdjęcia świetnie zrobione, Jagodź urocza, a najładniejsze ostatnie. A oczytana taka to mamie, czy tacie?
basiekk, jaka słodka spina we włoskach, tak dorośle z nią wygląda. Oczka ma prześliczne.
gag, ale On lubi częsci ciała i widzę, że nie tylko swoje.
zonka, a Mały to chyba jest fanem sera, że i sernik i serek. Widać różnicę od wrzesnia, chłopak wymężniał jak trza i włos Mu się rzucił. Maja też lubi bułę pocycać.
Agniieszka, brawo Zobacz załącznik 408746jak ładnie siedzimy! Buzię ma przesłodką i te baczki mięciuchne do całowania.
persefona, a Waszych zdjęć też już dawno nie było. Dzieciaczki zrobiły się do siebie takie podobne! A te włoski. Już widzę jaka jesteś dumna z takich pociech.
Majowa, jakie fajne knapki. Uśmiech niesamowity.

Majowa cudne Kubuś ma pyzulki no i zębuszki piękne:tak:

Przedstawiam Wam Franka, jedno z nowszych zdjęć:-) kiedyś wstawię jeszcze jak był malutki:-)
bb.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry