reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

ha ha to zdjęcie przedostatnie jest extra!!! pamiętam ,ze jak się chłopcy widzieli,to już zaczynał robić te swoje mega skupione minki- szczególnie jak wyczaił na macie ,że kotek ma ogonek:-D
słodziak jest!

reklama
Och jakie słodkie fotusie. Zdjęcie w słuchawkach czaderskie, uśmiech przecudny, pożeracz sznurka boski no i jak już do raczkowania przygotowany :tak:

taaa, jest z niego taki odkrywca :-D nie widac tego, ale na ostatnim zdjęciu odkrył, ż najciekawsza z całej maty jest metka z logo firmy - czasem lezy i dobre pięc minut tak se ją drapie i drapie :-D

tia...metki są the best...i po co te wszystkie zabawki jak wystarczyłoby przeleciec sie po sklepie i poobcinac metki od nich ;-)

Kurcze u nas też metki są najlepsze! I do oglądania w skupieniu i do jedzenia. Też uważam, że kupowanie zabawek to wyrzucanie kasy bo metki wystarczą :-D

Gag zdjęcie ze sznurkiem rozbawiło mnie do łez!!!

reklama
don_kichot, Franio słodki władca i pewnie nie tylko sofy, co?
Majowa, widzę że Kubuś w różnych odsłonach. Na pierwszym jak dziewczynka, ale na trzecim bez wątpienia pożeracz dziewczęcych serc
jolek, cóż to za mężczyzna? Co zrobiłaś z Igim? Jaki wyczesany przystojniak!
jaipur, Junior, to dopiero ma profesjonalne sesje! Słodziak niesamowity, mimo że ma wyglądać uwodzicielsko, dla mnie słodycz przebija.
gag, brawo dla Stasia za ostatni wyczyn. Bardzo wesoły uśmiechnięty chłopiec z Niego,a uczesanie podobne do mojej Mai:-)
marzena, do komentowania to pierwsza, ale żeby nam Matiego pokazać, to co? Wydaje mi się że już Go daaawno nie widziałam. Tylko nie mów, ze aparat na budowie:-D

Do góry