reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
jolek, ja też mam mało zdjęć z dziećmi :( Musisz sobie też fotki fundować, bo czas tak ucieka, a Igi jak będzie duży, to sobie chętnie razem zdjęcia pooglądacie. Potem będzie Ci smutno, że masz mało zdjęć ze Słodziakiem.
czarna, ma 1 maluteńkiego ząbka, a tą bułę sobie ssie, ale buzią porusza. Trochę ją rozmoczy, ale bułki nie ubywa, za to wszędzie okruchy klejące.
bra, karolq, jak ja się cieszę, że się zaprzyjaźniły, teraz pies (Lafee) nie odstępuje Mai, a jeszcze niedawno zazdrosna była.
Futrzaczku, jaki On rozkoszny, a fryz powala, taka piękna blond czupryna:tak:.

Wszystkie Majówczątka rozkoszne, słodziaśne i przeurocze!!!! Z przyczyn zrozumiałych nie wymienię z imienia ;-)
Jutro postaram się wrzucic mojego Szkraba......tylko powstrzymajcie mnie przed zalaniem tego tematu fotami....bo przez te prawie pół roku to sie tego nazbierało :-D:-D:-D

aha jeszcze dodam że mój brzdąc uwielbia zdjęcia tylko zobaczy aparat od razu rogal i się patrzy ładnie - jednym słowem model jak nic :-p

Futrzaczku super wyglądacie, jaki Filipek już duży chłopczyk:)
Czarna slodka Twoja córeczka, a zdjęcie z kitką-rewelacja!
Matusia jak przyjaciółeczki ślicznie śpią, słodkie są:tak:
Joluś Iguś super chłopczyk:-) a jak cudownie się pluska w wanience! Już taki duży chłopczyk, jak ten czas szybko leci:)
Kaska super dziewczynka;)
Bassiek jaka kochana śmieszka:)cudna maleńka:tak:

Majowa my również przesyłamy buziaczki i uśmieszki, kochany Maluszek!

Młoda Tymkowi chyba podoba się nowy fotelik:)

Kamia pięknie wyglądacie! jakie On ma piękne oczęta!

FUtrzaczku, a moja odwrotnie. Jak robi coś fajnego i szybko biorę aparat, to na jego widok zmienia pozycję, minę itp. A już o kręceniu ciekawych filmików nie ma mowy.

reklama
Futrzaku cudny pyszczek a jaki pyzaty:-)

Matusia a co to za mop śpi razem z Mają? Bułę ma super, większa od niej ale jak sobie świetnie radzi:-)

Jolek abuuuu wymiata chachacha jaki on kochany:-D

Basiek śliczna modelka:tak:

Młoda Tymek bardzo się zmienił a miejscówka świetna, my też takie lubimy:-)

Majowa bardzo dziękuję za całuski:rofl2:

Kamia piękna sesja a synek faktycznie niepodobny do mamy:-)

Tasiaczku sesja wodna kapitalna, mały delfinek:-)

Maja ślicznie wam w tych liściach:-)

Purchawk się przypomina:-)
l (1).jpgf (5).jpgf (3).jpgf.jpg

Do góry