reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Bassiek słodziutka Martynka, a bodziaki pierwsza klasa! nic tylko chodzić i się chwalić:tak:
Hope widzisz już kobitki mi Jaśka podrywają! wyszłam z pokoju wchodzę, ona na mnie.. on na mnie... te zmieszane spojrzenia!!! :-D:-D

wszystkie zaległe fotki obejrzałam, ale nie zdołam wymienić każdej z osobna.Piękne te nasze dzieciaczki :tak:

ŻARTOWAŁAM !!:-p;-)

Hope ty jakiś wózek dla lalek kupiłaś. Przecież z Jagody taka kruszynka przesłodka, a jak ślicznie już siedzi:*

Sylwia super:) Ale się uśmiałam jak Oskarka w kartonie zobaczyłam. To się chłopak schował :-D

Styna czyżby Nadia nam Jagodę zjadła?? Dzieć najedzony szczęściem tryska:-)

Karolka Oskarek jakie ma śliczne spojrzenie:) Ale mama dlaczego Ty głodzisz synka??? :-p

Aina pierwszy raz widzę uchachanego Jasieńka..przepięknie wygląda:) A czy my o czymś nie wiemy??? Ukrywałaś przed nami drugiego bobasa?? :-D:-p

Wisienka słodką masz córcię:) oj będzie wyrywać tych naszych majówkowych chłopaków za kilka lat :)

Basiekkk Marti przesłodka:) A z mamą jakieś bodziaki też tata kupuje czy tylko o sobie myśli ?:p

My dziś tak skromnie :)

19.10.2011.jpgZdjęcie0832.jpg

Ostatnia edycja:
bra córcia śliczna:-)
hope ale pannica z tej twojej córci.. tak dorosle wyglada w tej spacerówce:tak:
sylwia haha.. dobre foto:tak:
styna ale umazana.. tak jej smakowało;-)
karolka ale słodziutki;-)
aina synuś sliczny, podobny do mamusi;-)
wisienka mała pływaczka:tak: śliczna jest:tak:
basiek no body pierwsza klasa:-)
jolek śliczny mały pienkosz:tak:

reklama
Do góry