reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Salsera jaka bojowa mina na drugim zdjęciu.
Już dodaje więcej fotek nie mam jeszcze zdjęć od fotografa ale wujek coś tam porobił.Tylko nie bardzo wiem gdzie je dodac wiec dodam tutaj. IMGP2086.jpgIMGP2101.jpgIMGP2195.jpgIMGP2282.jpgIMGP2058.jpgDSC04241.jpg

styna - jeśli suknia była w rozmiarze max 86 to łapiesz się na tytułowe maleństwo :) A serio to oryginalna ale piękna suknia, ty wyglądałas super, a Nadia jaka już dorosła, szok :)

styna - jeśli suknia była w rozmiarze max 86 to łapiesz się na tytułowe maleństwo :) A serio to oryginalna ale piękna suknia, ty wyglądałas super, a Nadia jaka już dorosła, szok :)
Suknia była w rozmiarze 8 ale na początku szyłam 10 no ale schudłam szybciej niż przypuszczałam. Oryginalna bo ja jestem nietypowa i suknia musiała do mnie pasować.
Nadia już niektóre ciuszki na 74 nosi, a klocek niemiłosierny się robi i wciąż na cycu jest, no ale deserki i zupki musza być.

Hope- zajefajne siostrzyczki ! i kurcze jak tu mieć jedynaka przecież to cudowne uczucie patrzeć na taką miłość! :-)
Styna- kurka ale czadowa suknia! babo wyglądałaś super extra jestem pod wielkim wrażeniem! musisz koniecznie wkleić nam więcej fotek już od fotografa ! to Twój pomysł na nią czy gdzieś Ty ją wyrwała? a malusia piękna z niej kobietka :*
Paulineczka - słodkie :-)
Salsera- Mikołaj to boski facet i we wszystkich minkach jest przeuroczy :-)

reklama
Styna- kurka ale czadowa suknia! babo wyglądałaś super extra jestem pod wielkim wrażeniem! musisz koniecznie wkleić nam więcej fotek już od fotografa ! to Twój pomysł na nią czy gdzieś Ty ją wyrwała? a malusia piękna z niej kobietka :*
Po części mój projekt, drugiej takiej się nie dostanie, i może dlatego jak oddałam do czyszczenia okazało się ze zaginęła bo pracownica do krawcowej na wzornik wzięła.

Do góry