reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Dziewczynko, idziemy na soczek?;-):-D

:-D:-D:-D Wątpię, czy chciałby z wami, staruchami na soczek, prędzej z Purchawką pójdzie, ale mama nie pozwoli, nigdzie z tym podrywaczem nie puszczę :-D:-D Pewnie ma cycek w każdym porcie :-D

A wiesz Bra, kubek duży i ciężki (kocham się w kubkach tak przy okazji) ale te dzieci jakieś wybitnie silne w rączkach, capnęła go niepostrzeżenie ze stołu, gdy ją sadzałam i utrzymała samymi paluszkami. Jej szczęście, jakby stłukła to wrrrrrrrrrr... Mam każdy kubek do innego napoju, moje, moje, nikomu nie wolno z nich pić :-D

Hope wyrodna matka jesteś:-D nie dasz się dzieciom integrować:-D
Mama Zuzy chętna na soczek, to i może Zuzę weźmie:-) lubimy takie mamy:-p

Załączniki

• PA060009.jpg
    PA060009.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 38
Jaipur nie mogę juniorek wymiana, mina boska, będzie z Niego podrywacz :-D
Hope mam identyczny kubek, też lubuję się kubiszonach :-D, ostatnio w biedronce świetne były, kupiłam aż trzy :-D

reklama
Do góry