reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
karolq z psiakiem super fotka, mój się nie daje obfocić z juniorem, poza tym nie kładzie się obok juniora bo się boi:-D wejść nawet na kocyk, bo pani obfukała go dwa razy.Czasami tylko przychodzi pod fotelik i pozwala się kopać juniorowi w pysk, co ten czyni z wyraźną przyjemnościa..

Zrobiły mi się wszystkie posty jako przeczytane i nie wiem już komu pisałam a komu nie, ale dzieciaczki cudne i cooooooraz większe :) Już tak dorosło sobie patrzą, nie to co kiedyś.

Jaipur- śliczny chłopczyk :-)
Alex- podzielam zdanie Jolek ! cudowny jest :*
Karolqa- słodka niunia , pięknie pozuje mała modelka :-)
Hope- dzięki i masz rację następne jabłuszko pójdzie normalne :tak:
Salsera- kurcze wiesz co a gdzie się patrzy na te posty przeczytane czy coś bo powiem szczerze nie kumam o co chodzi ?

julisia śliczna córcia
ania no jak ślicznie Twój synuś główkę unosi..:-)
jolek Igorek jaki zadowolony, że na spacerku;)
kamia mała głodomorka;)
jaipur synus jaki już duży:-)
futrzaczek fajna sesyjka;-) ślicznie
matusia ale ślicznieee:-) śliczną masz córcie:tak:
alex cudo małe:-)
karolq twoja panna to już duza:-) słodka

Karolq cudna córcia, super zdjęcie z piesami :-)

A teraz my do dawno nic nie wklejaliśmy :-)
Takiego bodziaka kupił mi tatuś:-)

IMG_1717.jpg

tak mi marchewka smakowała
IMG_1785.jpg
piżamowo zaraz po przebudzeniu
IMG_1789.jpg
tak się uśmiecham do mamusi
IMG_1667.jpgIMG_1810.jpgIMG_1767.jpg

Załączniki

• IMG_1729.jpg
    IMG_1729.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 39