reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Aina Jas slodziak:)

Teraz moja kolej:) pokazemy jak piesek lubi pozowac z moja niunia:) oraz jak mala wcina pierwsza marchewke:)

Załączniki

• DSC00339.jpg
    DSC00339.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC00334.jpg
    DSC00334.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC00489.jpg
    DSC00489.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00585.jpg
    DSC00585.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC00587.jpg
    DSC00587.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC00605.jpg
    DSC00605.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00667.jpg
    DSC00667.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00671.jpg
    DSC00671.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Kamciu - kilka ciuszków z twej serii Zosieńka dostała od babci (mojej teściówki) jeszcze przed narodzeniem. U nas były w Lidlu.
Maju - teraz widzę jak ważne sa kolory w łóżeczku:tak:. Kupiłam tą kubusiową pościel, bo mi się podobała, mam tez taką gładką z jednym miśkiem, stonowaną, ale widzę, że Zosieńka dzięki tym kolorom wytrzymuje trochę leżąc na brzuszku, bo patrzy na Kubusia i resztę ferajny;-)
Aina - Jasiek słodki jak zawsze
karolaq - śliczna córeczka, a psiak rzeczywiście lubi pozować - jak śmiesznie ząbki pokazał na jednym zdjęciu...

86ania86 super zdjęcia. To z łapką na muchy świetne!:-D
styna Nadia przeslicznie sie usmiecha. Ach i ta sukienka w groszki-cudo!:tak:
MajowaMamusia Kubuś robi świetne minki.Mnie się podoba ta druga!:-)
lepi śliczna Zosia,a jak wpatruje się w Kubusia ;-)
aina fajne spacerkowe fotki.Na drugiej pewnie coś jadłaś i się nie podzieliłaś z Jasiem:-p
karolq no mnie te fotki z pieskiem rozwalają.No cóż-piesek też chce być w centrum uwagi:-D

Aina spacerowy Jaś przesłodki a na pierwszym zdjęciu widać, po kim ma taką minę i usteczka;-):-p
Karloqa zdjęcia z pieskiem rozwalają, koniecznie musisz z tego zrobić dużą fotę albo obraz i na ścianę:tak:
Lepi jaka kochana mordeczka roześmiana i też jest fanką Kubusia jak ja:-)
Styna prześliczną masz tą córeczkę, buzia jak aniołek :-)
Majowa nie można się nie zakochać w takim słodziaku a miny trzaska do zdjęć aż się buzia śmieje:-D
Ania twój król dżungli widzę wgryza się w swoją ofiarę jak na króla przystało a jakie ma berło:-D
Alex normalnie Oliwierek rośnie na następcę Frodo taki przystojniaczek;-)
Bubbles aaa normalnie nie wytrzymam jaki cudny aniołek!
Aaniaap ale Ola ma groźną minę, przyznaj się, podpadłaś;-)
Futrzaku kochanych masz tych swoich łobuziaków, tylko czekać jak będą panny do domu przyprowadzać:-)
Basiek córcia nadęta jak nasza ropuszka, nic tylko całować, żeby powietrze z polików uszło:-D
Jolek Igorek kochany, nie wiem czemu piszesz o nim że marudzi, nie wierzę ci, zdjęcia przeczą:-p
Salsera ale tłuścioszek z Mikołajka, do schrupania :-)
Sylwia oczęta ma boski Oski przepiękne :-)

My popiknikowo, tu tylko jedno;-) Moje babki gadają
dziewczynki  razem.jpg

i zdjęcie z gatunku: oooo bluzka w paski, niesamoooowiteeee....

ooo.jpg

Ostatnia edycja:
Aina prześliczny Jasiek i prześliczna mamusia :-)
karolq foteczki z psinką są niesamowite...Miałam podobnego pieska żył 17 lat i niestety w ubiegłym roku nas opuścił:-(
Hope Jagódka piknikowa jest słodziutka i jaka duża, a paski są trndy dla naszych majówczątek, mój też uwielbia paski kratki i inne desenie :-D

reklama
Do góry