reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Bubbles rewelacyjne zdjecia! Ale przystojniacha ci rosnie, oj bedziesz ty odganiac napalone dziewuchy bedziesz ;-)zdjecia z sesji genialne, o stroju na chrzciny nie wspomne, a ten listek w wanience to ja myslalam, ze masz taka myjke hehe dopiero potem sie kapnelam, ze to cenzura hehe ile Filipek mial w trakcie tej sesji? bo tak slicznie glowke trzyma

reklama
Bubbles rewelacyjna sesja Filipek jest prześliczny!:-)
zakochałam się w tym zdjęciu w czerwonym, tkanym bereciku:) Rewelacyjne ubranko do chrztu:)

Bubbles - super sesja, przystojniak mały
Hope - w jagódki jej kup bodziaka, chociaż wisienka też cudna z niej :)
Mandrzejczuk - fryz niesamowity ma twój Oskarek, świetny chłopak :)

Dziekuje Kobitki! :) Aleks byl mega slicznym bobasem (a teraz przedszkolaczkiem), ale Filip wydaje mi sie, ze bedzie niezly przystojniacha, ma wieeelkie niebieskie oczyska :)
aina berecik rzadzi :))) wyglada w nim jak makowy kawaler, no bo przeciez nie panienka ;)
mandrzejczuk
fotka w ubranku marynarskim byla robiona jak mial 2,5mies., te aniolkowe po skonczeniu 3 mies., ale On Kochana trzymal glowke pieknie praktycznie od pierwszych dni, taki silacz jak jego Braciszek :)

Jolek rośnie Ci śliczniutki informatyk

Mandrzejczuk piękoności, a irokez rewelacja:-D:-D

Hope
cudowna wisienka z Jagódki:-D:-D

Bubbles z Filipka śliczniutki chłopczyk, a sesyjka rewelacja:tak:
My mamy jedną przełożoną z początku lipca na koniec sierpnia:tak:
już nie mogę się doczekać:sorry:

Hope przesłodka ta Wisieneczka!!
Bubbles ja tez zakochałam się w Filipku, jaki on cudowny, te brewki no i oczy też ma piękne i duże jak mój Oliwierek!! A sesja po prosu extra!

reklama
bubles rewelacyjna sesja a ten beret powlaił mnie na łopatki
hope sodka wisienka
mandrzejczuk hmmm laski będą sie w kolejce ustawiały do twojego królewicza
jolek zwierzatko pierwsza klasa moze i mojej Zuzi by sie spodobało

Do góry