Piękne macie brzuszki ) od dawna podglądam ten wątek, ale jakoś zawsze brakowało mi czasu i chęci na zrobienie sobie fotki a na wątek ogólny niestety nie zaglądam, bo tam pędzicie tak, że ja wchodząc raz na tydzień musiałabym nadrabiać dwie godziny żeby nadrobić zaległości. Może jak pójdę na L4 od marca to zacznę się tam udzielać... tymczasem - wklejam mój brzunio z 19 tc
co do ślubu - też nie jestem za tym, żeby zmuszać kogoś do ślubu. Generalnie nie miałam jakiegoś parcia na ślub, najchętniej pojechałabym do Las Vegas, tam wzięła ślub i wszystkim oznajmiła, że już po ale jak wreszcie zorganizowaliśmy kościelny i weselicho, to stwierdzam, że impreza była przednia! nie żałuję że się zdecydowaliśmy, bo było fantastycznie
co do ślubu - też nie jestem za tym, żeby zmuszać kogoś do ślubu. Generalnie nie miałam jakiegoś parcia na ślub, najchętniej pojechałabym do Las Vegas, tam wzięła ślub i wszystkim oznajmiła, że już po ale jak wreszcie zorganizowaliśmy kościelny i weselicho, to stwierdzam, że impreza była przednia! nie żałuję że się zdecydowaliśmy, bo było fantastycznie