reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

reklama
sembo oj zebys wiedziala:-) malo kto sie orientuje ze ja ciazowa i to juz zaawansowana.piekna masz pileczke!!chce taka!!!

mavika hahahaha...ja tez mam takie jajco!!wyskakuje mi wlasnie jak na plasko probuje sie podniesc hehehe...juz myslalam ze tylko mi takie cudo wyskakuje

dziewczyny też mam jajco :D to chyba normalne raczej trudno żebyśmy miały sześciopak na brzuchu ciążowym :p
Noelle ja ci zazdroszczę w sumie ty jesteś jeszcze w pełni sprwna a ja już nawet buta nie ubiorę, z wanny mnie mąż wyciąga, bez niego bym pewnie nie potrafiła już egzystować ...:dry: Plecy mi dają w kość jak pieron, jak mnie nic nie boli to sprawdzam czy jeszcze żyje. Kurtki od Grudnia nie zapinam, dzięki Bogu angielska zima jest łaskawa. Poza tym siedzę okrakiem jak jakiś kałboj bo mi brzuch się wciska między uda. No i wskazania wagi: 13 kg + a ja nie byłam drobna, zawsze miałam kobiece kształty więc obawiam się że ta ciąża mnie dociągnie do 8 dych :/ przy moim wzroście to jakiś dżołk smutny. W tamtym roku o tej prze ważyłam 56 kg ... teraz 76...

Ostatnia edycja:
A to dzisiaj my:-) dwie dziewczynki:-)
27tydz.
P2150319.jpg

Nie no wiem, że normalne to jest w ciąży. Tylko jak się ćwiczy mięśnie proste, to się to diastasis bardziej powiększa niż normalnie. Ja co prawda ćwiczyłam tylko unoszenie piłki nogami a nie klasyczne brzuszki, ale chyba przez to tak nagle wywalił. Muszę zaniechać :)

A ja sobie obiecuje ze troche pocwicze bo wkoncu w domu siedzie caly czas ale nic z tego mi nie wychodzi:no:nie to ze mi sie nie chce ale jakos nie mam zapalu i motywacji zeby sie wziasc za siebie i tylko siedze i sie rozrastam i powtaram ze po porodzie schudne jakim cudem bo cwiczyc raczej tez nie bede bo nie bedzie kiedy:no:oj juz mi tak ciezko a co bedzie dalej jeszcze 2,5miesiaca rosniecia az sie boje:szok:

reklama
Do góry