reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Eklerkaa wiem wiem takie uroki ciazy w pierwszej mialam 20kg do przodu i niestety wiem ze jest ciezko a teraz narazie 10 i mam nadzieje ze do 20 nie dobije bo teraz juz mi ciezko kregoslup wysiada nogi zreszta tez:-)ale taka moja natura jak to mi lekarz moj powiedzial i nic nie poradze niestety:-)zbedne kg bede po ciazy tracic oby sie udalo

reklama
piękne macie brzuszki ;-) i wcale się nie martwcie wagą, przynajmniej będziecie miały co tracić :tak:
ja się troszkę martwię, że nie tyję
chciałabym z 10-12 kg przytyć
z Lilą przytyłam 7 kg ( tyle co Lila+wody,łożysko i ciut biustu )
i potem przy karmieniu przeraźliwie schudłam
przez rok próbowałam odrobić, bo ciągle miałam zawroty głowy i nie miałam sił jej nosić
jak tak będzie teraz, to stanę się szkieletem i nie będę miała siły na nic:-(
startowałam z 45 kg, a teraz mam 3,5 kg +...:-( przy wzroście ledwo 160
i naprawdę wolałabym mieć 10 kg nadprogramowych kg, niż mieć deficyt

ullana ja z taka waga startowalam w pierwszej ciazy,a teraz niestety z 56 tyle lat minelo a mnie ciezko bylo zrzucic te dodatkowe kg,ale trudno wazne ze male zdrowe a mnie troche i owszem waga przeszkadzala ale tragedi nie bylo i powtarzam sobie ze kiedys sie wkoncu moze schudnie chodziaz do tych 50 kg
:-D

eklerka super brzuszek :)
moja waga ostatnio przystopowala przez miesiąc przytyłam 0,6 kg także nie jest źle, zobaczymy jak bedzie na finiszu

Zaczynamy 25 tc :)
25tc.jpg25tc0.jpg
104 cm i 7,5 kg + :-)

piekne brzuszki!!!

oj ja tez bym musiala fotke sobie strzelic.Pomierzyc sie.Powazyc.
a ze jakos ostatnio w tym przyjemnosci nie odnajduje to poczekam do wtorkowej wizyty.I tak mnie wtedy na wage wsadza....

Z racji nadmiaru czasu postanowilam sie obstrykac i pomierzyc.
Oto my z przed chwil paru.
29tyg.1d.

brzuch.jpg

takie 77/78 ( 2/3cm w ciagu miesiaca/łacznie 17/18cm na +)

brzuchol.jpg
przyodziane-ja chce taka pilke jak niektore z Was maja!!!

brzuuuch.jpg
na golasa :D

waga dzisiaj pokazała 53,5kg =5,5kg na +

jejku jaka ty drobna :) ja taki brzuch to miałam 5 mc temu ;p
nie ma co zazdrościć piłek, kurtkę ledwo dopinam, obracać na leżąco się nie mogę itd
w pierwszej ciąży jak leżałam na patologi to tez była dziewczyna w 38 tc a brzuszek miała jak wzdęcie po fasolce :-pale dziecko miała małe bo niecałe 2 kg ważyło i wstrzymywali jej poród żeby je podtuczyć :-p

reklama
Ja wczoraj byłam na kolacji z mężem i po niej ledwo dopięłam kurtkę...Mogłaby się ta zima już skończyć...

Do góry