reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

chmurko no skromnie u mnie.I juz naprawde bym chciala troche ta ciaze poobnosic i pokazac.Poki co mała o tydzien wieksza z usg.

mavika ja tez bym chciala zeby sie zima skonczyla.

reklama
Noelle sliczny brzuszek az nie moge sie napatrzec;-)a ja z kolei bardzo Ci zazdroszcze ze masz taki malenki zawsze to lzej i wygodniej.ja to dzisiaj przezylam szok jak nie moglam skarpetek zalozyc:angry:w kurtke tez sie ledwo mieszcze a nie zamierzam kupowac nowej bo po ciazy bedzie i tak za duza i wywale pieniadze w bloto takze ja tez juz chce wiosne:hmm:

Noelle z przodu masz ładna piłeczkę :-)
Ja tez już bym chciała wiosnę bo ledwo mogę się zapiąć w płaszczu i najśmieszniejsze jest to, że zamek jakoś na brzuchu łatwiej mi się zasuwa, gorzej jest jak dochodzi do biustu:-D i tak jak wspomniała Ewelinka, nie chce wyrzucac kasy w boto na nowy większy płaszcz/kurtke:no:

Noelle śliczny brzuszek, taki skromny i malutki. Ja też mam mały i mimo, że nie zdąże wynosić ciuchów ciążowych, bo w bluzkach chodzę sprzed ciąży zaczynam się z tego cieszyć, mniejszy ból kręgosłupa, więcej możemy bo brzuch nam całego świata nie zasłania, także są i plusy. Wczoraj w szpitalu były 3 dziewczyny ze mna ja miałam najmniejszy brzuch a najbardziej zaawansowaną ciąże. Jedne co smutne to że jeszcze nie zdażylo mi się, by ktoś ustapił mi miejsca lub przepuścił w kolejce ale na to nawet osoby z olbrzymimi brzuchami czasem nie maja co liczyć, takie społecześtwo.

Noelle ale masz brzucha :-) ja już nie pamiętam kiedy taki miałam :-D ten, który wrzucałam ostatnio (czyli z przed 4 tyg.) też już mocno nieaktualny. Jak dam radę to może też dziś wrzucę.

Mavika ja też mam już problem z kurtką. Pasuje na mnie 1 tak ledwo ledwo + płaszczyk ktory ma kroj z koła ale jeszcze trochę za zimno na niego :-(

Tak jak wy dziewczyny uważam ze kupowanie teraz nowej kurtki jest kompletnie bez sensu - no chyba ze naprawde juz nie ma innego wyjscia.

Ja z ciuchow ciazowych mam tylko spodnie z pasami bo reszta ciagle na mnie wchodzi. Szczegolnie tuniki i elastyczne golfiki. Mam nadzieję, że do porodu się tak doturlam ;-)

WP_000156.jpg76,6 kg ;O

Noelle biedactwo pewnie nikt jeszcze nawet ci miejsca w autobusie nie ustąpi drobinko :) ja jak ide do pracy to się ludzie pytaja czy mi siatkę ponieść :D

Ostatnia edycja:
reklama
Sembonzakura super wyglądasz!

Ja chyba wiem czemu mnie nagle tak wyskoczył brzuch. Jedno ćwiczenie które robię, mogło spowodować rozejście się mięśni prostych brzucha. Tzn gdy się położę na plecach i próbuję unieść barki, to na środku brzucha robi się takie jajo - tam nie ma mięśni. Mam nadzieję że mi się zejdą po ciąży...

Do góry