reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

magdalka i Ty sie doczekasz brzuszka:D

Dziewczyny u mnie brzuszek zaczął rosnac w takim tempie,ze troche mnie to zaskoczylo. Juz sie przyzwyczailam,ze malo co widac.A Tu mi sie pilka robi z dnia na dzien wieksza:szok: Wrzuce fotke za tydzien to sie zszokujecie,a jak sobie jeszcze na swietach pofolguje to bedzie czadzior:D:-):-)

reklama
ja niestety zauważyłam że rosnę też w biodrach tyłku i udach :/ wyglądam jak bryła na dwóch chudych nogach. Na dodatek stopy mi zaczęły puchnąć i bolą nieziemsko - a ja mam prace stojącą ;/ rozważam pójście do lekarza i kajanie się o l4 po nowym roku tyle że w UK to nie takie proste ....

też bym chciała mieć taką ładną piłeczkę, a mój brzuch wygląda tak jakbym grochu się najadła a nie w ciąży była, może trzeba jeszcze trochę poczekać :)

sembonzakura nie wiem czy w Anglii też, ale w Irlandii na pewno: bo 20 tc możesz wystąpić do pracodawcy o zmianę stanowiska pracy.. ja w pierwszej ciąży z tego skorzystałam i do końca miałam prace siedzącą. Bo tutaj tak jak w Anglii o L4 nie jest tak prosto...

Noelle - mam brzucha niestety, tylko takiego tłuszczowego, ale zaczął się nieco powiększać i jak też piszesz, przyspieszył, aż strach pomyśleć, jak będę wyglądała w maju :-D

no laseczki teraz w drugie polowie to nam brzuchy wyskocza:D:D:D A tu świeta przed nami to i biodra urosną:D Przynajmiej u mnie,bo juz sie ślinie na mysl o niektorych potrawach:-D:-D

Sembo, rybeczko, puchnięcie i ból nóg może mieć związek z krążeniem, więc rozejrzyj się za maścią z heparyną, która może być stosowana przez ciężarne, lub lek podobny do Cyclo 3 Fort.

reklama
Ale brzchy.A ja wciaz bez zdjecia.Pod choinke "mydelniczke"aparat kupilam i nadrobie.
Noelle mi w tydzien czasu taki brzuch wielki wyskoczyl,ze w szoku bylam.I wreszcie-w 22tc widac zem ciezarna! :-)

Do góry