reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

na samym poczatku ciąży miałam przeczucie że to chłopak , ale mąż mówił że będzie córka, z chińskiego kalendarza wyszła córka i genderMakera też córką no to stwierdziliśmy że jednak mamy córę. Ale dalej wszyscy mi mówią że będzie chłopak bo podobno: pięknie wyglądam, nie tyje nigdzie tylko w brzuchu, nie wymiotowałam, mam pokaźny brzuszek.

reklama
Sembo u mnie się chiński kalendarz w pierwszej ciąży nie sprawdził, teściowa mi wtedy obrączką wróżyła i też się nie sprawdziło :-D, więc kto wie...

Zawiesza się obrączkę złotą na nitce i nad lewą ręką się trzyma. W zależności od tego jaki ruch obrączka będzie robiła na chłopca góra -dół, a na dziewczynkę koła - taka płeć.
Ale jak napisałam u mnie to się nie sprawdziło, zresztą ja w ogóle jestem sceptyczna.
A ty z sików test robiłaś?

dziewczyny mi wszystkie wróżby i zabobony mówiły ze córcia...

tylko moja mama przed wizytą powiedziała : Za ładna jesteś na córe, będzie syn... no i się sprawdziło:-D

reklama
Piękne macie brzuszki, u mnie dopiero 2 tygodnie temu można było zauważyć różnicę, bo mimo że przed ciążą dość schudłam, to i tak miałam zapas wiadomej tkanki :sorry2:, choć się nadal zastanawiam, ile to maleństwo, a ile moje kiszki; aparat nam padł, ale spróbuję któregoś dnia zrobić zdjęcie telefonem

Do góry