reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia naszych grudniowych Maluszkow (USG i nie tylko)

a100 a to nie jest ciałko żółte ? który to tydzień? U mnie jest podobne tylko wygląda jakby piłe miało ;)
Dziewczynki podpisujcie zdjęcia jaki to tydzień, będzie czytelniej.

reklama
a ten balonik to ciałko żółte, to mi gin powiedział przy robieniu zdjęcia. a to po drugiej stronie to nie wiem, na pierwszy rzut oka to nóżki ale jak sie popatrzysz na kształt to te nózki juz nie pasuja. moze to pępowinka, a przynajmniej jej kawałek??

zgodze sie ,ze dobry lekarz juz w 12tc widzi plec dziecka,ale na tym etapie ciazy mozna sie pomylic..
Zgadzam się z madlen, mój lekarz powiedział, że na tym etapie części intymne wyglądają podobnie, nawet łechtaczka może być większa niż prącie i dlatego mało który lekarz wypowiada się odnośnie płci w tak wczesnym terminie.

piekne foteczki dzidziusiow naszych grudniowych :-)

w poprzedniej ciazy juz w niecalym 13 tygodniu ciazy wiedzialam ze bedzie chlopak, nawet mi wtedy gon wydrukowal malego siuraczka, no a teraz bylam na tym samym etapie ciazy u gina (innego) i narazie powiedzial ze ni widac...zobaczymy moze juz na nastepnej wizycie sie dowiem :tak:

No właśnie dlatego większość się nie wypowiada :)
I to się zgadza :-) Ja przykładowo cały czas myślę, że będę miała chłopca, ale na potwierdzenie lub zaprzeczenie muszę jeszcze poczekać. Najważniejsze to żeby maluszek był zdrowy chyba wszystkie się z tym zgodzicie.

Misia ja sie z toba zgadzam,najwazniejsze to zdrowy Maluszek..plec niewazna,nigdy nie mialam cisnienia na konkretna plec,dla mnie i meza zawsze to bylo obojetne,byle zywe,zdrowe dziecko !!!
a teraz czuje,ze bedzie dziewczynka..na poczatku mialam mysl,ze moze chlopak,ale teraz coraz bardziej czuje,ze jednak dziewuszka..ale co Bog da to sie pokocha :tak:

dokładnie tak madlen :-) moi rodzice mają trzy córki i na samym końcu zupełnie nieplanowanie jak mama miała skończone 37 lat trafił się rodzynek, mój brat :-) pamiętam, że miałam 7 lat i najpierw byłam zła, że będzie jeszcze dziecko, że ja już nie będę najmłodsza, ale szybko mi to przeszło, zresztą rodzice nigdy nie dali nam odczuć, że jesteśmy mniej kochane, a dziś nie wyobrażam sobie, żeby mogło nie być mojego małego braciszka(we wrześniu skończy 22 lata, ale dla mnie zawsze będzie mały):-)

reklama
ja nie mam jakiś przeczuć...dookoła słyszę że chłopak i zaczynam to łykać.Dziadek wywiera presje na wnuka bo ma 3 wnuczki ;-) Ale najważniejsze by było zdrowe czy dziewczynka czy chłopczyk jest mi to obojętne.

Do góry