reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia naszych grudniowych Maluszkow (USG i nie tylko)

reklama
Tyle miłych słów :* Dziękuję serdecznie :*
Ja byłam u rodziców i rodzeństwa pokazać zdjęcia ale w sumie nic fajnego nie mówili, a o badaniach nawet nie opowiadałam bo nie pytali jak zwykle ale przywykłam już:-(

Nam pisz, my chętne do takich zwierzeń i informacji :tak: Z rodziną różnie bywa... ja byłam w domu przez tydzień i nawet nie widziałam się z siostrą bo "nie miała czasu" przyjechać do Radomia z Warszawy :no: Nie żeby w środę był dzień wolny. No ale.

Ja nie wiem co z tym moim brzuchalem, mam wrażenie, że jest tak jakoś nisko i ciężko. Myślałam, że to jeszcze przede mną, a to już, czyżby? :-D Mam nadzieję, że u Dzidzi wszystko w porządku. Jeszcze prawie 2 tygodnie do kolejnego badania, ileż można czekać, ech ;)

vivienne ja mam to samo, wydaje mi się że jakoś za nisko mam brzuch, że powinien być wyżej a przed samym porodem powinien opaść. Nawet jak kopniaki czuje to zawsze w dolnej części brzucha pod pępkiem. Mam nadzieje że to tak ma być

Ja tez mam nisko brzuch wczoraj gin mi tlumaczyl, ze na tym etapie bardzo czesto macica jest nisko i ma jeszcze czas zeby sie podniesc;-)

clodi ja też wszystkie ruchy czuję maksymalnie na wysokości pępka, ale przede wszystkim jednak niżej. Przy badaniu gin mi zawsze mówi w którym miejscu jest macica, nie mówił, że to źle. Więc chyba nic się nie dzieje...

Eta jaka ładna buziulka!

reklama
Noukie to dobrze że to normalne, tylko to już 25 tydzień to troche mu mało czasu zostało żeby się podniusł bo za chwilę znowu będzie opadać troche mnie to zastanawia.

a dzidzior strasznie pęcherz mi uciska bo co chwilke do toalety biegam, a wstawanie w nocy najbardziej mnie dobija

Do góry