reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Na rozpoczęcie 35 tyg :-)
Tłuścioszek :-p
Rezydencja Kubusia <3
20141030_111924-1.jpg

Załączniki

• 20141030_111924-1.jpg
    20141030_111924-1.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 281
reklama
Tak patrzę na wasze zdjęcia i zastanawiam się, czy ja ten brzuch mam naprawdę taki ogromny?! Czy to taka wewnętrzna krytyka we mnie?
Patrze na Was i za każdym razem wyglądać super, jakby tylko brzuch Wam dodali, a ja czuję się naprawdę wielka.
EWELINKA_SHN ale tylko taki malutki tłuścioszek!
Paczaj na mój! Już teraz nawet widać rozstępy z poprzedniej. Ogromny prawda? Czy ja mam jakieś fiu bździu na tym punkcie? I ten guzik na środku :-(

Załączniki

• 1414669218947.jpg
    1414669218947.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 242
Ewelinko bardzo ładnie wyglądasz:tak: jakbym była chłopem to bym za Tobą oczami wodziła hihihih:-D i te Twoje włosy...ach...
Slonko jesteś przewrażliwiona na 100% ,masz bardzo zgrabny brzuszek i nie musisz się martwić ,że coś za duży
.

Slonko brzuszek sliczny!!! Za duzo krytyki w Tobie. Jest super slodki :-)

Dziekuje Laseczki ;-)

Ulenko hihi zawstydzilas mnie :-p rozumiem ze na cyce bys poleciala hihihi :-D

Evi - nie zmieniaj terminu sesji! Mam wśród znajomych kilku fotografów i każdy powiedział że najlepszy okres na sesję to taki do 2-3 tygodnia życia malucha. Wtedy dzieci sa najbardziej "plastyczne" można je układać w dowolne "pozy" podczas których słodko śpia :-) później nie jest już jak łatwo :-) my też będziemy chcieli zrobić w tym etapie nasza sesję :-)

reklama
Do góry