reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Jagoda moim zdaniem teraz brzuch chyba delikatnie większy, poza tym widzę jedynie, że łóżko rodziców zastąpiło łóżeczko córki ;-) ;-)Chociaż może akurat w innym miejscu robiłaś. Mamunia dalej jak była laska, tak jest!
agrafka postarzałam się i przytyłam?! Ech.... To twoje zdanie. Nie pamiętam ile masz lat, ale jak dla mnie wyglądasz naprawdę młodo i chyba tak zostanie, bo moim zdaniem taką właśnie masz urodę!!!!! A brzuch faktycznie niemal taki sam!
Mitemil i co? Gdzie ta gruba parówa?! HAHA wiedziałam, że jesteś GLANC babeczka! I nie miej kompleksów wcale!
Magda z UK to uwierz! Naprawdę brakuje mi tylko troszkę do 90kg. Bary mam jak Pudzian
Kamilka gratulację pięknego mieszkanka. Ty też szczupaczek....
agrafka postarzałam się i przytyłam?! Ech.... To twoje zdanie. Nie pamiętam ile masz lat, ale jak dla mnie wyglądasz naprawdę młodo i chyba tak zostanie, bo moim zdaniem taką właśnie masz urodę!!!!! A brzuch faktycznie niemal taki sam!
Mitemil i co? Gdzie ta gruba parówa?! HAHA wiedziałam, że jesteś GLANC babeczka! I nie miej kompleksów wcale!
Magda z UK to uwierz! Naprawdę brakuje mi tylko troszkę do 90kg. Bary mam jak Pudzian
Kamilka gratulację pięknego mieszkanka. Ty też szczupaczek....
Ostatnia edycja:
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kamilka widzę,że kolejna lasencja nam się wyłoniła....super brzusio :-) Chciałabym tak wyglądać po 2 dzieci
reklama