reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
yo mój bębenek na pusto z rana, wieczorem jest dwa razy większy :rofl2:

18 tydzień

WP_20140709_002.jpg

Załączniki

• WP_20140709_002.jpg
    WP_20140709_002.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 173
Jagoda moim zdaniem teraz brzuch chyba delikatnie większy, poza tym widzę jedynie, że łóżko rodziców zastąpiło łóżeczko córki ;-) ;-)Chociaż może akurat w innym miejscu robiłaś. Mamunia dalej jak była laska, tak jest!

agrafka postarzałam się i przytyłam?! Ech.... To twoje zdanie. Nie pamiętam ile masz lat, ale jak dla mnie wyglądasz naprawdę młodo i chyba tak zostanie, bo moim zdaniem taką właśnie masz urodę!!!!! A brzuch faktycznie niemal taki sam!

Mitemil i co? Gdzie ta gruba parówa?! HAHA wiedziałam, że jesteś GLANC babeczka! I nie miej kompleksów wcale!

Magda z UK to uwierz! Naprawdę brakuje mi tylko troszkę do 90kg. Bary mam jak Pudzian :-D

Kamilka gratulację pięknego mieszkanka. Ty też szczupaczek.... :tak:

Ostatnia edycja:
Kamilka- brzuszek ekstra, pierwsza klasa, zgrabniutki! :laugh2: Nie przejmuj się, mój brzuch też rośnie "w ciągu dnia", rano jest ok, a wieczorem to też przechodzi sam siebie. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry