reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Czy ja wiem... A jak urośnie?! Ja właśnie widziałam foto koleżanki, która jest w 29t trzeciej jej ciąży i gdybym nie wiedziała, pomyslałabym, że na dniach rodzi taaaaaaki ma brzuch, jak z blizniakami.

reklama
Czy ja wiem... A jak urośnie?! Ja właśnie widziałam foto koleżanki, która jest w 29t trzeciej jej ciąży i gdybym nie wiedziała, pomyslałabym, że na dniach rodzi taaaaaaki ma brzuch, jak z blizniakami.

slonkoonline ja ogolnie nie naleze do szczuplych. zawsze mialam nadwage..z corka wyskoczyl dopiero taki duzy w 7 miesiacu. i martwilam sie czemu innym rosnie a mnie nie...a niunia rosla tylko tluszczyk zakrywal,,,,,hehheheheh

Ja też nie jestem sucharek! Nie dużo mi do 90kg brakuje, ale brzuch rośnie. Tobie też urośnie pewnie. Zresztą zobaczymy jak będzie. Tyle jeszcze przed nami, a każda ciąża inna ;-)

łaaaa dziewczyny pięknie rośniecie bez wyjątku!:tak::tak::tak:

a to my dziś po objedzeniu sie nalesnikami DSC_0300.jpg

dla porownania zdjecie pirwszej ciazy, ten sam tydzien
IMG_3895.jpg

Załączniki

• DSC_0300.jpg
    DSC_0300.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 120
  • IMG_3895.jpg
    IMG_3895.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 122
Ale tu dziś dużo pięknych brzuszków :-)

Jagódka brzuszek chyba bardzo podobny do tego z poprzedniej ciąży. Śliczny :-)

Słonko no nie wierzę, że dobijasz do 90kg :p Albo jesteś bardzo wysoka. Masz super brzuszek :-)

Madzia eee tam....urośnie na pewno. Przecież maluszek dopiero teraz zacznie intensywnie rosnąć. Tak czy owak juz jest pięknie :-)

Agrafko słodka focia! Wyglądasz super :-)

Mietmil nie wierzę :p No weź pokaż :-)

Paulina bardzo ładny brzuszek :-)

Agrafka- ale słodkie zdjęcie, Synuś spiderman całujący rodzeństwo w brzuszku Mamy, cuuudo!

Jagódka-
słodki brzuszek!

Słonko- brzuszek tylko do wyściskania i całowania! Piękny!

Wszytskim gadadam, ze mam większy brzuch niż w poprzedniej, a to g.. prawda :-D wygrzebałam galerie ciążową z Damiankiem i okazało się, ze teraz mam mniejszy. Jagódka dała mi pomysł, żeby się tym zainteresować. Postarzałam się i przytyłam buuu :-p
6.jpg10470936_860028374025447_3141805021575259744_n.jpg

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 158
  • 10470936_860028374025447_3141805021575259744_n.jpg
    10470936_860028374025447_3141805021575259744_n.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 160
reklama
Do góry