reklama
brownagula
Fanka BB :)
aeshette,pewnie jak zacznie rosnąć to bez opamiętania mój skubaniec też się rusza czasem tak ze przez bluzkę widzę a jak czasem kopnie... o matko to aż się chytam za brzuch xD
ps.masz tatuaż na brzuchu ;> nie boisz się że Ci się bardzo rozejdzie?;>
ps.masz tatuaż na brzuchu ;> nie boisz się że Ci się bardzo rozejdzie?;>
tak, mam tatuaż kiedyś tutaj wrzucałam zdjęcia moich dziar smaruję od momentu jak się dowiedziałam o ciąży więc raczej nic stać się nie powinno i tak w planach mam poprawkę to najwyżej szybciej ją zrobię, jakby jednak coś się z nim porobiło
moja to też ładne kopy ładuje wczoraj mnie sponiewierała po pęcherzu o matko :O ile do kibla się nalatałam
moja to też ładne kopy ładuje wczoraj mnie sponiewierała po pęcherzu o matko :O ile do kibla się nalatałam
Ladny brzuszek no niezle polowa ciazy i wazyc jak 18 latka chcialabym tyle wazyc ;Dto i ja:
zdjęcie robione w wigilie, wtedy to był 20tc
Zobacz załącznik 601187
jak wylądowałam w szpitalu to się nie mogły lekarki nadumać, że połowa ciąży a ja 48 kg ważę już bym chciała duży brzusio ;p
moj tez sie tak rozpycha i nie wiadomo czy to pupka czy pleckami pcha? probujesz nie raz zgadnac?;-)a to moja córa dzisiaj się rozpychała
Zobacz załącznik 601196
Urosnie ;-)Ja mam 15 tydz i w ogole nie mam brzuszka chyba ze sie najem. A w pierwszej ciazy 20 kg pzytylam a teraz nic a juz bym chciala duzy brzusio
no mnie to ciekawi strasznie macam ale nie wiem może główkę wyciska do góry?moj tez sie tak rozpycha i nie wiadomo czy to pupka czy pleckami pcha? probujesz nie raz zgadnac?;-)
ja tez macam i nie bardzo jestem w stanie stwierdzic co wypycha:-)urocze te nasze maluszki ;-)no mnie to ciekawi strasznie macam ale nie wiem może główkę wyciska do góry?
martuska507
Fanka BB :)
reklama