reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

mamusia blaneczki u mnie w rodzinie wszystkie kobiety tak mają z wagą ;p moja mama mówiła,że jak była pod koniec ciąży z moim bratem, to ważyła chyba 55 kg ;-) i lekarz jej już napisał to 60 kg w karcie ciąży" żeby było ładnie... " :-D
aeshette nie widziałam tych twoich dziar ;p za mną chodzi już długo na stopie... ale ajjj... podobno boli piekielnie :cool: a swojego na tyłku to bacznie obserwuję czy nic się nie dzieje, ale nie wydaje mi się żebym 40kg przytyła :D nawet jakoś kolorku nie stracił... a już go mam... no prawie 5 lat ;-)
chociaż teraz po pobycie w szpitalu, to już mam uraz do igieł na najbliższe kilka lat :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Makao, Martuska ale macie super brzuszki :)
Brownagula ale Ty zgrabniutka jestes! Zazdroszcze figury, ja tam bym sie nie martwila za bardzo, szybciej Ci bedzie do wagi powrocic!
Aesthe super widac! Az sama bede sobie dzis tak lezec I obserwowac brzuch :D:D

A to my. Równiutko 19 tydzień :
19 tydzień 0 dzień (1).jpg19 tydzień 0 dzień (2).jpg
Czułam dzisiaj rano jak mi coś jeździło w brzuchu :tak: Ciekawe kiedy będzie widać pierwsze kopniaczki :tak:

Załączniki

• 19 tydzień 0 dzień (1).jpg
    19 tydzień 0 dzień (1).jpg
    17 KB · Wyświetleń: 115
  • 19 tydzień 0 dzień (2).jpg
    19 tydzień 0 dzień (2).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Do góry