ojj tak urocze jak podrosną bardziej to już łatwiej będzie rozróżnić co wypychająja tez macam i nie bardzo jestem w stanie stwierdzic co wypycha:-)urocze te nasze maluszki ;-)
ale pięknie rośniesz cudny brzusioMy dzisiaj 19+1
Zobacz załącznik 601234
ojj... nie chce mi się szukać tak jak Makao pisze, musiałabyś się parę stron cofnąćmamusia blaneczki u mnie w rodzinie wszystkie kobiety tak mają z wagą ;p moja mama mówiła,że jak była pod koniec ciąży z moim bratem, to ważyła chyba 55 kg ;-) i lekarz jej już napisał to 60 kg w karcie ciąży" żeby było ładnie... "
aeshette nie widziałam tych twoich dziar ;p za mną chodzi już długo na stopie... ale ajjj... podobno boli piekielnie a swojego na tyłku to bacznie obserwuję czy nic się nie dzieje, ale nie wydaje mi się żebym 40kg przytyła nawet jakoś kolorku nie stracił... a już go mam... no prawie 5 lat ;-)
chociaż teraz po pobycie w szpitalu, to już mam uraz do igieł na najbliższe kilka lat
noo... to za niedługo zaczną Ci się porządne kopniaki moja to już tak szaleje że aż brzuch skaczeA to my. Równiutko 19 tydzień :
Zobacz załącznik 601295Zobacz załącznik 601296
Czułam dzisiaj rano jak mi coś jeździło w brzuchu Ciekawe kiedy będzie widać pierwsze kopniaczki
jaka wielka? śliczna cudownie ciążowy brzuszek a jaki boski biust :O ja się chyba takiego nigdy nie doczekamA to ja dzis.....wielka ciezarowa..