reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

ja tez macam i nie bardzo jestem w stanie stwierdzic co wypycha:-)urocze te nasze maluszki ;-)
ojj tak :) urocze :) jak podrosną bardziej to już łatwiej będzie rozróżnić co wypychają :D

ale pięknie rośniesz :) cudny brzusio :)

mamusia blaneczki u mnie w rodzinie wszystkie kobiety tak mają z wagą ;p moja mama mówiła,że jak była pod koniec ciąży z moim bratem, to ważyła chyba 55 kg ;-) i lekarz jej już napisał to 60 kg w karcie ciąży" żeby było ładnie... " :-D
aeshette nie widziałam tych twoich dziar ;p za mną chodzi już długo na stopie... ale ajjj... podobno boli piekielnie :cool: a swojego na tyłku to bacznie obserwuję czy nic się nie dzieje, ale nie wydaje mi się żebym 40kg przytyła :D nawet jakoś kolorku nie stracił... a już go mam... no prawie 5 lat ;-)
chociaż teraz po pobycie w szpitalu, to już mam uraz do igieł na najbliższe kilka lat :-D
ojj... nie chce mi się szukać :p tak jak Makao pisze, musiałabyś się parę stron cofnąć :p

A to my. Równiutko 19 tydzień :
Zobacz załącznik 601295Zobacz załącznik 601296
Czułam dzisiaj rano jak mi coś jeździło w brzuchu :tak: Ciekawe kiedy będzie widać pierwsze kopniaczki :tak:
noo... to za niedługo zaczną Ci się porządne kopniaki :) moja to już tak szaleje że aż brzuch skacze :D

A to ja dzis.....wielka ciezarowa..
jaka wielka? śliczna :) cudownie ciążowy brzuszek :) a jaki boski biust :O ja się chyba takiego nigdy nie doczekam :sorry2:

reklama
kotka83 wiem o czym mówisz, mi już zaczyna przeszkadzać w nocy i już tak dobrze nie sypiam. Zawsze mialam też duże piersi, ale teraz to jakieś szaleństwo. I jak kręgosłup cierpi :shocked2:

mi też ciężko. M czasami musi mi pomóc z łóżka wstać, a jak wychodzę z wanny to muszę się czegoś złapać... no coś za coś, ale wielkie nie jesteśmy :) uroczo kształtne :D

aesthete ja też czasem małej pomocy potrzebuję, już widzę, że inaczej chodzę. Środek ciężkości się przesunął, no i kiedyś wstawaniem pomagałyśmy sobie mięsniami brzuszka a teraz piłeczka z przodu ... :-D

Kotka masz bardzo piękny brzuszek :tak:
Aesthete czasami czuje tylko jak w środku mi się rusza, ale jeszcze tego nie widać. Maleństwo najbardziej się rusza jak leżymy i mąż położy rękę na moim brzuchu.

Śniła mi się ostatnio moja zmarła babcia, cały czas myślałam zeby jechać na cmentarz, ale niestety cmentarz jest 300 km od nas.. Dzisiaj znów mi się przyśniła, tym razem że mam na cmentarz ani na żaden pogrzeb w ciąży nie iść. Nie wiem jak to rozumieć. Chroni mnie przed czymś ? Tata mi mówił, że jego mama na pewno nie byłaby zadowolona gdyby ktoś w ciąży na jej grób przychodził.

reklama
piękne brzuszeczki:-D mi też już czasami jest ciężko z niektórymi sprawami np wiązanie butów lub golenie się TAM to jest jakaś masakra :szok: i czasami zmęczę się przy takiej błahej sytuacji aż głupio;-)

Do góry