reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
CzekamynaIgorka - Uff, :-) to dobrze, bo już się przestraszyłam. Miałam pisać, ja brzusio też rano mam mniejszy, wieczorem
robi się taka piłeczka. ;-)U Ciebie stopniowo robi się coraz większy, już niedługo będziesz miała piłeczkę. :-)

czekamynaigorka mi też zaczął rosnąć najpierw pod pępkiem, ciekawe kiedy zaokrągli się tak jak pozostałym dziewczynom ;-)

Aesthete chętnie bym z Wami popisała na wątku głównym, ale na forum siedzę tylko jak mojego K nie ma w domu. Ale czasem Was tam podczytuję :tak:

reklama
czekamynaigorka ja spodni ciążowych w swoim mieście nie mogę dostać nigdzie!:wściekła/y::szok: a d najbliższej galerii mam pół godz jazdy i to tak jakoś nie po drodze, a wątpię żeby mieli takie duże rozmiary na mnie, bo w galerii jeszcze nie znalazłam dla siebie spodni. przerzuciłam się na ocieplane legginsy albo grube rajstop i tuniki, sukienki i na razie dobrze się czuję :-)

Do góry