reklama
Straciatella
Fanka BB :)
perelka86
No to ja też pokaże Nie mam pojęcia czemu program mi tak zmienił że nie jest prosto na komputerze mam normalnie
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnia edycja:
Kurczaczek_k
Ptysia, Straciatella, Perełka - super brzuszki
Ale fajowe te Wasze brzuszki Ja się jeszcze nie pochwalę, bo jak wciągam oponkę to chyba nic nie ma jeszcze Zaczynam z wagą 54 i już mam kilo na plusie :O W poprzedniej ciąży dobiłam do 80kg, ale Młody wszystko wyssał do 50kg Jeśli to będzie już koniec naszej "reprodukcji" to po porodzie biorę się ostro za brzucha i będę płaska jak decha hiehiehiehie
Dziewczynki tak patrzę na Wasze brzuszki i oczom nie wierzę Skąd u Was takie wymiary?? Ja jak wciągnę brzuch (leci 9. tydzień), to jest on całkiem płaski i wydaje mi się to ok, bo przecież dzidziuś ma teraz niecałe 1,5 cm, więc nie ma jak na razie wypychać skóry No może gdyby to były bliźniaki, to już co nie co mogło by być widać ;-) Nawet nie pamiętam kiedy mi się brzuch pojawił w pierwszej ciąży, ale to wyglądało tak, że jak maksymalnie wciągałam brzuch, to podbrzusze pozostawało zaokrąglone i twarde i nie dawało się z tym nic zrobić.
Wy wciągacie brzuchy tak do oporu i mimo tego wciągnięcia już tyle Wam tam wystaje????
Wy wciągacie brzuchy tak do oporu i mimo tego wciągnięcia już tyle Wam tam wystaje????
reklama