reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

No to wrzucam pierwsze zdjęcie brzuszka :) Zrobione dzisiaj 7t3d ciąży :)

zc3x.jpg

reklama
Lena, Ty chudzielcu! piękny brzuszek!

Mam pytanie co do brzuszków, z jaką wagą startujecie? Ja w poprzedniej ciąży startowałam z wagą 56kg a dobiłam do 83kg. Na koniec nie wyglądałam ale w większości tych kilogramów to była woda, która bardzo szybko ze mnie zeszła.Jestem bardzo ciekawa jak będzie tym razem. Startuję z wagą 52,5 kg. Może taką statystykę będziemy prowadzić?

Moja to ok 62 ale nie mam w domu wagi wiec dokłądnie nie wiem ;-) Myśle że na wtorkowej wizycie sie dowiem dokładnie. Miejmy nadzieje ze nam duzo nie przybędzie :-)

A ja nie mam wagi więc nie mam pojęcia ile ważę:-) Ale zapewne 40/41 kg bo tyle ważę niezmiennie od kilku lat.. W poprzedniej ciąży startowałam z wagą 41kg i przed porodem ważyłam 55 kg:-p

aaaaa dziewczyny ależ wy chudzinki.:szok: czuję się przy Was jak słoń :(
u mnie startowa waga 62 przy wzroście 163
tak tak wiem pączek ze mnie :zawstydzona/y:

reklama
Lena_no, ile masz wzrostu? Chudzinka z Ciebie!
Żyrafka26, kochanego ciała nigdy za wiele.

Ostatnia edycja:
Do góry