reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

sliczne brzuszki dziewczyny

ja może jutro zrobie zdjecie

no to ja mam chyba najwieksza wage startowa 66,5 wzrost 170

z majka miałam 65,5

reklama
oj zyrafka nie ma tak zle widzisz ze ja mam najwieksza wage

ale ja to bardzo lubie chodzic na fitness chodziłam regularnie kilka razy w tygodniu i teraz mi tego brakuje ale mysle ze jak tylko mina te trzy pierwsze miesiące to wroce bo pytałam polozna i powiedziała ze mogę tylko nie mogę takich intensywnych cwiczen robic

no i u mnie w wadze dużo robia miesnie tylko ze zawsze miałam duzy brzuch tzn tak odstajacy

to ja tez wrzucam brzucha:) MOja waga przec ciążą to 59-60 kg przy wzroście 168 :):)

Załączniki

• SAM_1884.jpg
    SAM_1884.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 194
Zyrafka co Ty gadasz jaki wieloryb to ja jestem slon plus hipopotam mam 80 na plusie 160 wzrostu, zawsze mialam nadwage w fazach chudniecie mialam 60 -70 potem spowroto samo;(dzis juz widzialam 82;(
piekne brzuszki macie ;-)
u mnie same sadlo poki co...

A ja nie mam wagi więc nie mam pojęcia ile ważę:-) Ale zapewne 40/41 kg bo tyle ważę niezmiennie od kilku lat.. W poprzedniej ciąży startowałam z wagą 41kg i przed porodem ważyłam 55 kg:-p
to ile ty masz wzrostu? 130 cm?

matko bosko ... nie dość, że stara, to jeszcze gruba :dry:
zaczynam od 73 :sorry: wzrost 170 ;-)
przy Mrówku zaczynałam od 63 :zawstydzona/y: skończyłam na 88 :szok:
czyli co ... do 100 mam dobić teraz :szok:
czuję się załamana :shocked2:

Aśku ja mam 164 cm wzrostu:-p:-pMoi rodzice do 40 też byli bardzo szczupli. Ja ogólnie dużo jem i apetyt mam więc nie wiadomo dlaczego tak mało ważę:confused2: Ponoć przemiane materii mam szybką.

reklama
Aśku - poczułam się urażona. ;-) Wzrost i wagę mamy taką samą, ja tam nie czuję się gruba, ważne, żeby teraz nie przytyć za bardzo, dbać o to co się je i być w ruchu. :-) Niestety, zawsze w ciąży przytyjemy i to jest nieuniknione, ważne, żeby nie przesadzić. :)

Do góry