reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

zosiasamosia ze zdjęcia wychodzi że nigdy nie wolno pytać :-D

Moja kuzynka ostatnimi czasami "troszkę" sobie przytyła . Jak wychodziła z autobusu to ktoś ją zapytał czy jest w ciąży :-D

reklama
u mnie to jednak większość tłuszcz:( brzusio ciążowy w pierwszej ciąży był ślicznie widoczny jak rośnie już od 7 tyg a teraz przez to ze się spasłam nie:( tzn jakby tak popatrzeć na tłuszcz- to jakiś 5ty miesiąc;) ale tak serio to ciążowego nie ma:(

kotka u mnie tak samo... chociaż ja jestem w pierwszej ciąży. zanim brzuszek ciążowy przebije się przez tłuszczyk, to trzeba będzie rodzić :-p

A to my w 10 tygodniu , a według USG 9 tydzień 4 dzień.
10 tydzień według usg 9 tydzien 4 dzień.jpg

Ostanie bóle podbrzusza były katastrofą, mam nadzieje że nic złego się nie stało, bo nie plamiłam. Jutro wizyta i się dowiem co i jak :) Niestety dopiero na 17 :tak:

Załączniki

• 10 tydzień według usg 9 tydzien 4 dzień.jpg
    10 tydzień według usg 9 tydzien 4 dzień.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 92
czekamynaigorka - ze zdjęcia na zdjęcie widać coraz bardziej. :-)

ivon89 - mam tak samo :-p a Twoje porównanie mnie bardzo rozśmieszyło :-D

A propo pytań o ciąże to ja nie pytałam :-p ale kiedyś chciałam być miła i ustąpiłam takiej młodej dziewczynie miejsca w autobusie :cool: delikatnie stwierdzając z uśmiechem jej ciąże :zawstydzona/y: jej minę zapamiętam do końca życia, aha i nie skorzystała z siedzenia :sorry:

A to mam zdjęcie z dzisiaj , robione o 5 rano :)
10 tydzień 1 dzień według usg 9 tydzień 4 dzień - rano.jpg
Widać, że brzuszek jest troszkę mniejszy :tak:

Załączniki

• 10 tydzień 1 dzień według usg 9 tydzień 4 dzień - rano.jpg
    10 tydzień 1 dzień według usg 9 tydzień 4 dzień - rano.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 75
to i ja się pochwalę :)
zdjęcie robione wczoraj przed śniadankiem, na początku myślałam ze mnie wzdęło, ale widać nie wzdęło heh do maja zmniejszał się nie będzie :-D
Mąż obserwuje dumnie jak brzusio rośnie i mówi że śliczny jest i kochany i pasuje mi :-D

brzuch12tc.jpg

Obecna waga to 47,3kg przed ciążą było ok 44-45 kg...

Dziewczyny, zastanawiałyście się nad sesją zdjęciową u fotografa jak brzusio już będzie duży tak w 7 miesiącu? Wiecie np jak mąż brzusio całuje, z malusimi skarpetusiami że mama ma "I love mummy" a tatuś "I love daddy" :)
Bo my planujemy sobie zrobić parę takich zdjątek :)

Załączniki

• brzuch12tc.jpg
    brzuch12tc.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
reklama
Ja bym bardzo chciała taką sesję, rozmawiałam wstępnie z kolegą, co się interesuje fotografią i coś będziemy myśleć. A potem chcę taką sesję noworodkową, ale tu już do jakiejś wyspecjalizowanej w temacie osoby się zwrócimy. Uważam, że to super pamiątka i jedyna w swoim rodzaju :happy:

Do góry