reklama
Natuszka21
Fanka BB :)
aeshete - piękny brzusio :-) i gratuluję figury ;-)
czekamynaigorka - ja też już bym bardzo chciała, żeby brzusio się zaokrąglił. :-)
czekamynaigorka - ja też już bym bardzo chciała, żeby brzusio się zaokrąglił. :-)
no u nas było widać, to ostatnie foto z usg jakie wrzucałam to właśnie z prenatalnych chodzi o to, że dzidziuś musi mieć 45 mm, nasz miał więcej więc dało się zrobićI wszystko było dobrze widać, prawda?
Bo ja teraz idę 29.10 - to będzie 11w5d, ale lekarz mówi, że to za wcześnie jeszcze na prenatalne - dziwne, nie? Wolałabym mieć to już za sobą...
Natuszka, dziękuję ale kiedyś było 10kg mniej...
CzekamyNaIgorka
aesthete brzuszek przepiękny, mi się nadal wydaje, że mam mały brzuszek skoro ludzie nie zauważają
u mnie zauważają, ale nic nie mówią, bo nie widzą czy mi się przytyło czy to ciąża nie chcą podpaść w razie czego dopiero jak się przyznam że w ciąży jestem to słyszę "no tak myślałem ale nie byłem pewny..."aesthete brzuszek przepiękny, mi się nadal wydaje, że mam mały brzuszek skoro ludzie nie zauważają
ja robię sobie sama włączam w aparacie samowyzwalacz, stoję przed lustrem że w odbiciu widzę jak nacelowałam na brzuch i robięMuszę też porosić męża o jakąś nową fotkę ;-)
matita
I wszystko było dobrze widać, prawda?
Bo ja teraz idę 29.10 - to będzie 11w5d, ale lekarz mówi, że to za wcześnie jeszcze na prenatalne - dziwne, nie? Wolałabym mieć to już za sobą...
pysia, jak byłam na ostatnim usg to właśnie według usg był 11w5d i lekarz wstępnie wszystko zbadał i pomierzył, ale powiedział, że bardziej miarodajne jest kiedy dziecko jest większe i kazał przyjść za 2 tyg, więc w najbliższy czwartek będę miała właściwe badanie. U mnie niestety jest duża rozbieżność pomiędzy OM a usg - około 10 dni to tyłu:-(
reklama
zosiasamosia
A propos tego, kiedy można zapytać kobietę, czy jest w ciąży:
Kiedy zapytać kobietę, czy jest w ciąży?
Kiedy zapytać kobietę, czy jest w ciąży?