reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
I wszystko było dobrze widać, prawda?
Bo ja teraz idę 29.10 - to będzie 11w5d, ale lekarz mówi, że to za wcześnie jeszcze na prenatalne - dziwne, nie? Wolałabym mieć to już za sobą...

Bo ja teraz idę 29.10 - to będzie 11w5d, ale lekarz mówi, że to za wcześnie jeszcze na prenatalne - dziwne, nie? Wolałabym mieć to już za sobą...
no u nas było widać, to ostatnie foto z usg jakie wrzucałam to właśnie z prenatalnych :) chodzi o to, że dzidziuś musi mieć 45 mm, nasz miał więcej więc dało się zrobić ;)

Natuszka, dziękuję :D ale kiedyś było 10kg mniej... :D

aesthete brzuszek przepiękny, mi się nadal wydaje, że mam mały brzuszek skoro ludzie nie zauważają :)
u mnie zauważają, ale nic nie mówią, bo nie widzą czy mi się przytyło czy to ciąża :laugh2: nie chcą podpaść w razie czego :p dopiero jak się przyznam że w ciąży jestem to słyszę "no tak myślałem ale nie byłem pewny..." :p

pysia, jak byłam na ostatnim usg to właśnie według usg był 11w5d i lekarz wstępnie wszystko zbadał i pomierzył, ale powiedział, że bardziej miarodajne jest kiedy dziecko jest większe i kazał przyjść za 2 tyg, więc w najbliższy czwartek będę miała właściwe badanie. U mnie niestety jest duża rozbieżność pomiędzy OM a usg - około 10 dni to tyłu:-(

reklama
Do góry