reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Ja kiedyś myślałam o takiej sesji, tylko muszę namówić męża. Byłam wczoraj u lekarza, z maleństwem okej, ma 3 cm, serduszko bije, ma rączki i nóżki :)

reklama
Dziewczyny, zastanawiałyście się nad sesją zdjęciową u fotografa jak brzusio już będzie duży tak w 7 miesiącu? Wiecie np jak mąż brzusio całuje, z malusimi skarpetusiami że mama ma "I love mummy" a tatuś "I love daddy" :)
Bo my planujemy sobie zrobić parę takich zdjątek :)
piękny brzuszek :)

tak, ja również będę mieć taką sesję :) mam już nawet wybraną panią fotograf, u niej też będziemy robić sesję noworodkową, bo naprawdę robi obłędne zdjęcia i jest sprawdzona przez znajomych, no i ceny ma przystępne :) i to jednak pamiątka na całe życie :)

ja mam kolezanke ktora robi sesje ciazowe, noworodkowe... strtasznie mi sie podobaja - ale jest tyle wydatkow na dziecko ze nie wiem czy bede miala te 600zl czy ile zeby wydac na taka sesje ....

piękne brzuszki:-D
trochę dużo jak za taką sesję fakt też się nad tym zastanawiałam ale to raczej nie taka profesjonalna tylko u znajomego co traktuje fotografie jako hobby i tylko trochę dorabia a zdjęcia są piękne:-)

Ciekawe ile sobie u mnie zażyczą za taką sesję...
Wystarczy mi w sumie tak 5-6 ujęć ;-)
o noworodkowej nie myślałam, głównie właśnie o takiej jak brzusio będzie już dorodny,okazały :D
Już się nie mogę doczekać aż urodzę :) też tak macie???Czy ja tylko jestem taka "napalona"? :)

to u tej babeczki jest cały cennik :D
przy sesji ciążowej:
pakiet podstawowy 280 zł, w tym 10 zdjęć na płycie i 10 odbitek.
są też inne pakiety, ale wyższe ceny, a mi te 10 zdjęć w zupełności wystarczy :)

sesje noworodkowe są mega! ona ma takie gadżety dla dzieciaczków, że szok :) M jak zobaczył te foty to sam powiedział że super pomysł :D
w sesji noworodkowej najniższy jest pakiet podstawowy za 350zł i tam dostaję 10 zdjęć na płycie i 10 odbitek :)

no to jeszcze takiej tragedii nie ma ale takie dla noworodków np w garnku czy koszyczku albo jako aniołek są takie słodkie przebrania ahh też o tym pomyślę:-)

reklama
Nie moge przewrócić tego zdjęcia. . 13 tydzien... sama nie wiem czy duzy ten brzuszek czy maly...

Załączniki

• 1383480353606.jpg
    1383480353606.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 79
Do góry