reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

iza_marta, dobre sobie - ja i zgrabne nóżki ;-) co prawda przytyłam jak na razie 5 kg w ciąży, ale nie zmienia to faktu, że ważę 87 kg :no::no: liczę na to, że trochę zrzucę po ciąży zanim zaczniemy majstrować kolejną :tak: jeśli chodzi o zdjęcia to szkoda, że masz tak mało, ja uwielbiam fotografować, teraz przez ostatnie miesiące mąż przejął aparat i fotografuje mnie, choć nie lubię pozować, to jednak super pamiątka. Właśnie tworzę foto-książkę z okresu ciąży, bo fotek uzbierało się około 50 już po selekcji, po parę z każdego tygodnia ciąży i zdjęcia Niuni z usg :-)

Co do rozstępów ja na brzuchu jak na razie nie mam, ale mam na udach i piersiach po tym jak kilka lat temu sporo i szybko przytyłam, ale nie przejmuję się nimi wcale, są moje i kocham je :-)

reklama
Matita nie widac, zebys wazyla 87kg. Wygladasz dosc zgrabnie na zdjeciu i masz ladna figurke. A moze jestes wysoka?
Ja waze obecnie 81kg a wazylam przed ciaza 70 przy wzroscie ok 160 :(. Mam nadzieje, ze szybko schudne i chcialabym wazyc chociaz te 65kg.

My już poświątecznie w domku i w dresach ;-)
35+4
SAM_0128.jpg

Załączniki

• SAM_0128.jpg
    SAM_0128.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 268
reklama
Do góry