reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Iza_marta wg lekarza wszystko dobrze. Ostatnie usg miałam w 28 tyg teraz bede mieć dopiero za 1,5 tyg to sie dowiem ile malutka moze ważyć na razie żyje w nieświadomości. Wtedy ważyła ok 1 kg. Lekarz powiedział ze przez to ze jestem wysoka i do kruszynek nie należę, mam dosc mocna budowę to tez brzuch sie inaczej rozkłada niz u niższych i drobniejszych dziewczyn. Poza tym druga sprawa, ja dalej mam problem z jedzeniem, wymiotuje, nie moge jeść niektórych rzeczy wcale, właściwie przechodzą mi tylko lekkostrawne potrawy, No i staram sie jeść regularnie co 3 godziny ale niewielkie porcje. Czasem juz marze o tym zeby sie najeść tak do syta bo ile można żyć o jogurtach, serkach, kisielach, wafach ryzowych itp?

reklama
Stazi bardzo ładny :)

Pamiętam jak jeszcze wszystkie miałyśmy małe brzuszki na początku a teraz już prawie koniec ciąży i wielkie brzusie :-D

A to my zaraz po wstaniu z łóżka :-D
32 tydzień 3 dzień;
32 tydzień 3 dzień.jpg

Załączniki

• 32 tydzień 3 dzień.jpg
    32 tydzień 3 dzień.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 157
Czekamy ja tez uzywalam bio oil i tylko widzialam jak dzien w dzien wychodza nowe. Nie mam ani na piersia, ani na udach i pupie tylko brzuch od pepka w dol caly w fioletowych kreskach. Nawet na wzgorku mam rozstepy....nawet tam mnie nie oszczedzily moje rozstepy :(. A jak bede chciala kiedys znalezc mlodszego kochanka to co zrobie :p ;) :D

Oby ;) Ja caly czas walcze z tymi moimi rozstepami i sa dla mnie prawdziwa zmora. Moja mama mowila, ze miala dokladnie takie same, ale ja nigdy u niej nie widzialam. Powiedziala, ze jej jakims cudem zeszly czyt. staly sie tak male i jasne, ze sa prawie niewidoczne dla kogos kto nie wie. Uwielbiam stroje 2-czesciowe. Zreszta jestesmy mlode i musimy wygladac jak laseczki a nie miec brzuszka ze sladami ciazy :(. Mam zamiar z nimi walczyc do samego konca :p

Moja mama po ciąży ze mną chodziła na mikroderambrazję czyli usuwanie laserowe rozstępów. Troche to kosztuje ale jak są świeże to działa. Niedawno zaś poszła bo jej się pojawily po tym jak przytyła i rozstepów ani śladu :tak: Ja się narazie ciesze, że nie mam, oby sie nie pojawiły w 9 miesiącu jak mi bardziej brzuch wywali. :-D

reklama
Do góry