reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Coz mi tez kazdy gada, ze mam maly brzuch:p i w sumie sama tez tak twierdze bo jak lezalam na patologi i widzilam niektore Babki w 8/9 miesiacu to sie zmartwilam ,ze bede miec na koneic taki wielgachny brzuch - widzilam jak sie mecza.. a jednak mnie to ominie;)

Dziewczyny miałam zdać relacje na temat stosowania tej maści na rozstępy :tak:
A więc mąż mnie ucieszył (bo ja swojego brzucha nie widzę :D) że rozstępy faktycznie wybielają się po tej maści :-) regularnie smarujemy raz dziennie, ale chyba zwiększymy do dwóch dawek dziennie. Ale fajnie, że chociaż widać jakąś poprawę :-) zostało już mi niepełne pół opakowania, więc po porodzie trzeba wybrać się do dermatologa po receptę :tak:

Dziewczyny miałam zdać relacje na temat stosowania tej maści na rozstępy :tak:
A więc mąż mnie ucieszył (bo ja swojego brzucha nie widzę :D) że rozstępy faktycznie wybielają się po tej maści :-) regularnie smarujemy raz dziennie, ale chyba zwiększymy do dwóch dawek dziennie. Ale fajnie, że chociaż widać jakąś poprawę :-) zostało już mi niepełne pół opakowania, więc po porodzie trzeba wybrać się do dermatologa po receptę :tak:

To super jak Ci pomaga:D

Milenka1603 dalej używasz tej maści o której pisałaś? Wczoraj po pisaniu z dziewczynami dokładnie obejrzałam swoje rozstepy i po musteli widzę efekty :). Ja mam double action i mam zamiar jej używać min do końca 3 mce po porodzie a potem zobaczę jaki kierunek obiore.

39 Tydzień 2 Dzień :
39 tydzień 2 dzień.jpg

Załączniki

• 39 tydzień 2 dzień.jpg
    39 tydzień 2 dzień.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 240
reklama
Do góry