reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Dziewczyny a jak z waszymi kilogramami? Bo ja wchodzę w 5 miesiąc i tylko +1kg...
Niby się cieszę ale nie wiem czy za mały przyrost nie powinien być raczej martwiący
jeśli lekarz nie ma co do wagi uwagi :) to myślę że nie powinnaś sama sobie problemów stwarzać, widocznie taka twoja uroda, róznie trzeba na to patrzeć czy od początku za dużo nie straciłaś kg, może miałaś ich nadmiar... waga bym się na tym etapie w ogóle nie przejmowała

reklama
Kasiulinka widzę, że nasze Bejbusie są w jednym wieku :-). Ja z 49 doszłam już do 54 kg. Ponoć to książkowo, ale nie ma co się martwić, każda z nas ma inaczej. Ja nie wymiotowałam i miałam bardzo dobry apetyt, teraz już wróciłam do standardowych 5 posiłków, ale potrafiłam 3 kolacje zjeść i o 4 obudzić się głoooooodna.
Ja z kolei martwiłam się trochę, że nie mam brzucha. W końcu miałam ostre bóle bo właśnie moja macica była ciągle gdzieś wciśnięta z tyłu i uciskała wszystko. Jeszcze wczoraj nikt nie mógł uwierzyć, że to 5 miesiąc. A dzisiaj wstałam jako ciężarówka:-D i bóle ustąpiły (jeszcze nie całkiem, ale jest duuużo lepiej). Dzisiaj rano miałam 75 w pasie i nie mogłam zapiąć spodni (jeszcze wczoraj leżały jak ulał), a standardowo miałam 62 jak się nie obżarłam;-), więc różnica jest. Mój brzuch ostro się napracował dzisiaj w nocy;-)

Ja też tak mam ale na początku schudłam 1,60 kg i teraz w sumie mam 2 na lusie ale z wagi wyjściowej wynika tylko 1kg. Mój gin mówi, że jest ok:)

IMG419-1.jpg

:happy:

Załączniki

• IMG419-1.jpg
    IMG419-1.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 46
Faktycznie Kupciusia co do dnia :-)
No to dobrze że w kg różnie bywa ale faktem jest, że brzuch mam ogromny... Może znajdę kiedyś trochę czasu żeby wrzucić fotkę ale chyba dopiero jak pójdę na zwolnienie co pewnie szybko nie nastanie (a już o tym marzę)

reklama
Do góry