reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

ale doprowadziłam do wrzenia, nie chodziło mi broń Boże o żadne porównywanie się, po prostu z czystej ciekawości chciałam zobaczyć ile powinno się mieć na tym etapie ciąży, ale przecież wiadomo, że każda z nas miała też inną budowę przed ciążą :tak:
laski więc tak jak mówi Agata - żadnych załamek!!!! :-)

reklama
Izka, myślę, że nikt tego nie potraktował jako 'zaczepkę', może niektóre z nas są bardziej wrażliwe na tym punkcie.
Najważniejsze to kochać siebie w każdym rozmiarze - ja kiedyś miałam wręcz anorektyczną figurę, później się to wahało, a pokochałam siebie dopiero teraz, w rozmiarze XXL. Mamy śliczne dzieciaczki w brzuchu - to jest prawdziwe piękno!

I myślę, że nie ma takiego czegoś, jak 'powinno się mieć tyle czy tyle' - wystarczy spojrzeć na naszą grupę - po niektórych ledwie widać, że noszą dzidzię, po innych widać już bardzo:tak:

ale doprowadziłam do wrzenia, nie chodziło mi broń Boże o żadne porównywanie się, po prostu z czystej ciekawości chciałam zobaczyć ile powinno się mieć na tym etapie ciąży, ale przecież wiadomo, że każda z nas miała też inną budowę przed ciążą :tak:
laski więc tak jak mówi Agata - żadnych załamek!!!! :-)
Izka no i ile powinno się mieć w pasie na tym etapie ciąży? Bo ja nadal nie wiem;-)

No to teraz mój prawie największy bebzun - 19 tydzień
DSCN4036.jpg

Załączniki

• DSCN4036.jpg
    DSCN4036.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 77
anula, teraz to już miejsca w autobusie ustąpią...fajny brzuszek:-) :-)
Loleczka, pięknie wyglądasz... Sukienka malinówka świetna. Bardzo zgrabniutka mamuśka:-)
Dziewczyny, racja nie wariujmy. Dla mnie też waga, wymiary, nie są łatwym tematem, strasznie się martwię i przejmuję, ale przecież to ciąża i nie można nic nie przytyć, ja blednę jak czytam że przytyłyście kilogram czy dwa...od razu włącza mi się lampka, aha, to ze mną coś nie halo, ja tyję więcej... i dopiero po chwili przychodzi opamiętanie, kurcze to nie konkurs w liceum, każda z nas jest innaco nie znaczy że mniej piękna. Agata to świetnie napisała. I fakt nad figurą popracujemy po porodach:-)

reklama
Śliczne brzuchy!

Dziewczyny a jak z waszymi kilogramami? Bo ja wchodzę w 5 miesiąc i tylko +1kg...
Niby się cieszę ale nie wiem czy za mały przyrost nie powinien być raczej martwiący

Do góry