reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

U la la ;) bardzo sexy mama z takimi wymiarami...ostatni raz <50kg wazylam w 6kl podstawówki haha
I oczywiście śliczny brzuszek
Mój tez od 2 tyg nie drgnal..

Ps. Co z tym zamkniętym forum? Ja nie wiem kto to może to sklecic..

reklama
cwietka super!!! ale żeś chudzinka ahhh :) ja zależy o której godzinie się ważę, ale też max pokazuje mi 1 kg na plus :) więc jest dobrze

a u mnie brzuszek też stał stał, w 12 tc to nie miałam takiego ładniutkiego jak Twój, teraz kilka dni temu mi troszkę wyskoczył, ale i tak dzisiaj uważam, że jest mniejszy niż wczoraj haha :-p

piękne brzuszki rosną!!! :happy2:
ja wstawię za tydzień co by coś było więcej widać bo z tygodnia na tydzień mam wrażenie że poza kolorem bluzki nie widać różnicy a tak raz na 2 tygodnie cos się ruszy ;-)

a miałam w piątek nieplanowana wcześniej wizytę u gina i dowiedziałam się że dzidzi płeć kształtuje się dopiero po 11 tyg, wcześniej nie jest produkowany hormon testosteron, z jego magicznym działaniem kształtuje się chłopiec jeśli nie będzie się wytwarzał to można oczekiwać dziewczynki :-)
ja nieśmiało liczę że może za 2 tyg coś pani dr powie choć wątpię po 20tyg ośmieliła mi się oznajmić że duże prawdopodobieństwo jest na chłopca i wówczas się nie pomyliła

a tu moja wspominka z poprzedniej ciąży
skończony 38 tc 38t 0d prawy.jpg

Dziękuję bardzo :-) ale z mojej figury to tu niedługo niewiele pozostanie ;-)

Izka - ja się ważę i fotografuję zawsze rano, bo wtedy jest najabrdziej wiarygodnie. Po kolacji to pewnie mam z 5 kilo na + :-D

IzaV - któraś z nas może takie zamknięte zrobić. Ale ja jestem za tym, żeby jeszcze chwilkę poczekać i się lepiej poznać. No i nawet moderatora tego forum nie mamy, więc może byśmy od tego zaczęły :-D

Anula - to mnie zmartwiłaś :-( Ja idę na genetyczne we wtorek i miałam nadzieję, że już coś się uda podpatrzeć, ale jak płeć się dopiero co kształtuje, to raczej niczego nie zobaczymy :-(
A brzuś spory. Kurcze, jak tak porównuję, to mój jakiś mały pod koniec ciąży był :eek: Ciekawe, jak mnie teraz nadmie :-D

Superaśne wszystkie brzuszki:-):-):-) Ja uwielbiam te moje cotygodniowe sweetfocie brzuszkowe:-D:-D A że dzisiaj kupiłam w H&M ciążową bluzeczkę, więc oczywiscie fotka w nowej bluzce:-D:-Dachh ten mój brzusio:happy2::happy2::happy2:IMG_3878.jpg

Noo jagoda ty wg mojej teściowej będziesz chłopca miała bo masz taki rozkowaty brzuszek ^^ mi tez chłopca przewidziala ze zdjęcia heh
No i ten twój suwaczek!!! Ja nie mogę 15tc o_O już?!?!? Za chwile będzie połówka ^^

reklama
Do góry