reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

No i liczę na chłopca:))) leca te tygodnie teraz strasznie szybko...dopiero co byłam u gina w 5 tyg a tu juz 15:-):-):-) ale sie cieszę:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny, ale macie śliczne brzuszki :) Ja zawsze miałam brzuch płaski jak deska i jestem zadziwiona tym jak się zmienia - chociaż nadal mam wrażenie, że jest bardziej wzdęty niż ciążowy. Muszę się zmobilizować i zrobić zdjęcie :)

WP_000022.jpg

A to my :)

Jagoda - bluzeczka ciążowa? A wygląda jak "normalna" tuniczka.

Lewan - no, już sie coś okrągli. Za miesiąc już ładnie wyskoczy :-)

reklama
kurcze, wszystkie brzuszki oszałamiające! Zaskakujące, jak one szybko rosną (u jednych wolniej, u innych szybciej, ale u wszystkich już wiać, że to nie wzdęcie czy też oponka;-)). Nawet u mnie, choć do szczupłych nie należę.

Zdjęcie zrobione 5 minut temu:

14t1d
14t1d.jpg

Do góry